Testvér babakocsiról van tapasztalatotok? (tudásbázis)
Szia!
Végül úgy döntöttem, hogy nem veszünk. Egyébként csak februárban jön a kistesó, még nem használnánk. A "nagy" addigra majd motorozgat mellettünk, és a kicsi fekszik a kocsiban, viszek magammal hordoókendőt, és ha a nagyobb elfárad, beülhet a kocsiba, a picit meg magamra kötöm. Amiket én néztem minimum 12-14 kilósan voltak, ami azt jelenti, hogy gyerekekkel együtt legalább 30 kiló! Hát ennyit nincs kedvem emelgetni...
Sziasztok!
Én is agyalok a testvérkocsin, nálunk 21 hónap különbség lesz. A használtakat nézegetem, de fogalmam sincs, milyet érdemes keresni, persze könnyűt, de azon kívül...
Miccer, te mit vettél? Már használjátok? Tapasztalat?
Esetleg másnak vannak tapasztalatai?
Köszi!
Szia
nálunk van tesókocsi grékós, 50 e. volt, de azt hiszem muszáj is volt beszerezni. Hogy kell e attól is függ, milyen szófogadó Lara. mert amíg kicsi a baba, addig kendőben is hordhatod, amíg Lara babakocsizik, később meg együtt tolhatjátok a kicsit. Pesten nem tudom hogy lehet mondjuk közlekedni. Nem volt jó tapasztalatom, egy aluljáróba sem lehet babakocsival lejutni:(
amúgy a mi tesókocsink jó, nem nagyon könnyű, viszont boltba is befér... :)
További ajánlott fórumok:
- Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni?
- Létezik olyan testvér vagy ikerbabakocsi amit egymás mellé, egymás után is lehet szerelni vagy esetleg szét lehet szedni külön-külön?
- ABC Design vagy Go Baby Go testvér babakocsi a praktikusabb?
- Baby Design Sprint babakocsihoz milyen testvérfellépő kompatibilis?
- Titi TriTon babakocsira milyen testvérfellépő csatolható?
- Concord Neo babakocsihoz testvérfellépőt hol lehet beszerezni?