Tesco lopások (beszélgetés)
Sírok a röhögéstől ezen a témán:D
Én csak az Auchanban szoktam enni az önkiszolgálósból gumicukrot, meg csokis aszalt szilvát, de ezzel nem vagyok egyedül, mert aki arra jár, az mindig vesz valamiből. Egyszer egy srác belemarkolt előttem a kesudióba, zsebre vágta és rám mosolygott:)
A prosztata-tata úgy vigyorog, mint akit b.ni visznek, a virus buster fogpasztareklám is oly vidám, mintha nem a kórbonctan össz mellékterméke hemzsegne a mosogatójában, a besült belű sz.rgörcsös röhög, mint a pék kutyája a meleg kiflire és a fosós spiné meg ejtőernyőzik. Mindenki fitt és egészséges.
Réka, meg aztán kiváltképp: Ő nem is menstruál :o)
A lopásnak mi köze a videóhoz??
@rügy... ha te ilyet nézel... :D
becsukni? Miért szerinted mindenki egészséges?
Minden második reklám egy menstuáló, székrekedéses, fogynivágyó, kórokozómentes háztartást vezető nőről szól!
RR azt csinál a s.ggével amit akar, csak ne lássam!!!
Ezek szerint a becsukhatnak a budipapír és bidegyárosok :o)
És persze Rubint Réka s.ggéből is ki lehet enni a szezámmagos ropit :o)
majd otthon kitörli, a bugyit meg kimossa
OFF (élettan-kórélettan tanárom szerint az egészséges széklet ürítés után nem kell törölni, az az egészséges, ha törlés után a papír "tiszta" marad)
www.youtube.com/watch?v=eXizXFHoVDo
a mai napig úgy gondolom, hogy reklám :S
Pozitív értelemben többször átvertek már a Tescoban:
kétszer fordult eddig elő, hogy a bio kígyóuborka helyett sima kígyóuborkát ütött be a pénztáros.
További ajánlott fórumok:
- Simpson család hűtőmágnes Tesco
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Mik a tapasztalatok a Tesco saját termékeiről?
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm
- Telefon lopások
- Tesco Scan and Shoppal történő vásárláskor, hogy szűrik a lopásokat?