Tesco Clubcard pontok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Clubcard kuponokat a Tesco Expresszben is be lehet-e váltani, vagy csak a nagy Tescóban?
Köszi a választ!
Sziasztok nem szeretnék új fórumot nyitni így itt kérdezem meg:
Lehet tudni valamit erről a clubcard milliomos játékról? Hiába nézem a neten, és érdeklődök a tescoba senki semmit nem tud.
Humbuk az egész játék?
80/222-333
Zöld szám, hívd fel ingyen.
Mi megkaptuk a kuponokat, mondjuk elég sokat vásárolunk is...hát esznek a kis "sáskáim":)
500ftnyi levásárolható + pár kedvezményes kupon:pl: d.ve dezodorhoz -350ft, energiaital, sör meg nem tudom még mi volt- mondjuk ezeket nem mind használtuk el...ilyenből volt 6 v 8 darab
Szia!
3 havonta nullázzák le,ha meg van a 400 pont, és küldenek vásárlási utalványt illetve kedvezményes kuponokat.
Szia!
Ha nem kaptál postán utalványokat akkor valószínű nem gyűlt össze 400 pontod a három hónap alatt, mert csak afölött postázzák ki. Talán majd a következő körben. Ahhoz 80ezer forintot kellett elvásárolnod 3 hónap alatt. Számolgass utána, ha nem vásároltál ennyit, akkor valószínű ezért. Szerintem.
Sziasztok!
Ha nekem a kártyámon van x pont, hol tudom és mire beváltani nem tudjátok esetleg? Tesco utalványt adnak érte ha jól tudom. A vevőszolgálatnál be lehet váltani? Mert az oldalon azt írják postázzák, de a blokkon meg azt írja, hogy már csak júli. 31-ig válthatom be a pontjaimat.
További ajánlott fórumok:
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Ti tudtok minden nap pontokat gyűjteni?
- Thomas cook edények Tescos pontokért
- Tesco pontokért vásárolható Grundig kávéfőzője van valakinek? Mi a tapasztalat?
- Tesco pontokat gyűjtök THOMAS edényekért
- Kell valakinek a Konyhaművészet pontrtól.pontra Tescos teli pontok