Természetes mellnövelő szerek (beszélgetés)
Ha figyelmesen elolvastad volna,amit írtam,akkor láthatod,hogy ez mellfeszesítő,nem pedig mellnövelő.Csodát én se igértem.Kérdeztek valamit,én válaszoltam.
Attól,mert egyesek nem hisznek az aromaterápiában,attól még lehet hatásos.
Arra egyik sem gondol, hogy nem a szirszarok, hanem a masszázs feszesít :D Sima babolajjal ugyan azt lehet elérni. Mondjuk cseszheti, ha pl három gyerek szoptatása után csinálja, mert arra már csak a kés jó.
Ja, ettől a mell nem lesz nagyobb, csak a bőr feszül ki, és a masszázs miatt az izmok alakulnak.
De nem baj, költenek csak ilyen marhaságokra ezreket, addig jó a cégeknek, akik ezt a sok szart árulják vagyonokért....
Na persze!
És kell még bele békanyál, denevérfog, patkányagy..És egy kis varázspor is!!:-)
Gratulálok azoknak, akik ezt elhiszik! Igaz a mondás, hogy amíg lószar van, veréb is van.
Mit gondoltok már? Ha lenne ilyen csodaszer, éhenhalnának a plasztikai sebészek!
Én komolyan nem hiszem el, hogy hogy lehet ezt a sok baromságot benyalni????
Mellfeszesítő testvíz:
-5ml levendula illóolaj
-10ml körömvirág illóolaj
-10ml lyukaslevelű orbáncfűolaj
-40ml búzacsíraolaj
Az összes hozzávalót keverjük el,tartsuk sötét üvegben.Fürdés után maszírozzuk be a mell egész felületét:-)
hehehee.. szia! :D
ez engem is érdekelne! :DDDDDDDD
1. Nem.
2. Igen.
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- A legjobban bevált természetes vérnyomáscsökkentő módszerek (gyógyteák, stb.)
- Természetes gyógymódok, avagy gyógyuljunk természetesen, gyógyszerek nélkül
- Ismeri valaki a Fekete András: Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen című könyvet?