Termékenység elősegítés (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Ciklus 3 napján levett labor eredményeim: LH: 7, FSH:23.95,ösztradiol:101,tesztoszteron:1.35,prolaktin:9.83
21 nap: progeszteron:46.2
50 éves vagyok, valaki tudja hogy ezek milyen értékek?
Nagyon köszönöm!😊😉
:)
oké oké...igaz.
Csak annyira, de annyira szertnéééééém :)
Szerintem ha az első baba "becsúszott",nemigen lehet gond a termékenységeddel.
Most is csak az első hónap telt el...
Úgy gondolom,várj még legalább 5 hónapot,és ha addig sem sikerül,akkor orvosi segítséggel kell megkereseni az esetleges probléma gyökerét.
Amúgy pedig még nagyon fiatalok vagytok,úgyhogy nyugodtan próbálkozzatok,csak nem szabad nagyon "rágörcsölni".Hidd el,a babák "tudják",mikor kell jönniük,és ha jönni akar,jönni is fog :)))
"Nem nagyon akaródzik jönni." Ezt nem 1 hónapnyi próbálkozás után szokás írni.:)
Szerintem ne azon gondolkodj, hogy mivel segíthetnéd elő a mielőbbi teherbe esést, hanem szerelmeskedjetek jóóóóó nagyokat a pároddal.:)
köszi, bár már legalább 2 éve nem tettem föl új képet. :)
az igazság az, hogy Balázska "becsúszott" :) 23 éves voltam, a párom 19.
Most 28 évesen igazán érettnek érezzük magunkat arra,hogy jöjjön az újabb. Bár még csak 1 hónapja próbálkozunk.
Sziasztok!
Tud valaki valamilyen termékenységet elősegítő dolgot? Hallottam már méhpempőről, meg sok egyéb másról, de a neten kutakodva mindig újabb és újabb "tuti tippek" bukkannak föl. Van-e valami ami sok mindenkinek bevált, mind női, mind férfi oldalon.
Nagyon szeretnénk még egy babát, de nem nagyon akaródzik jönni.
köszi