Teriyaki Marhahus (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Teriyaki Marhahus
Most hétvégén kipróbálom...Egyenlőre csirkén.
Lehet ezt kint is sütni (grill, tárcsa) ??
Te "jószagúatyaisten" ez a szósz közel egy ezres!!!...
Na majd egyszer... :(((
Ja, az avokádóval is úgy jártam hogy először valami mást hoztam helyette, mert valami barnás bordót kerestem a leírásotok szerint... pont az a nyavalyás béka zöldet nem akartam észrevenni.
A kasszánál derült ki, hogy nem "bingó"... :)))
MARHASÜLT TERIYAKI SZÓSZBAN, SALÁTAÁGYON
35 dkg marhahús / hátszín csíkokra vágva
2 ek Teriyaki szósz
1/2 uborka
2 ek friss koriander aprítva
1/2 lime leve
6 salátalevél
1 piros chilli aprítva
1/2 lilahagyma vékonyra szelve
A húst a szószba tettem, átforgattam és 10 percig pácolódni hagytam.
Közben az uborkát felaprítottam a korianderrel együtt, a lime levével meglocsoltam és összeforgattam.
A salátalevelekre halmoztam, megsóztam.
Forró serpenyőben /olaj nélkül! pár perc alatt megsütöttem a húst.
Rátettem a sült húst az uborka halomra és mgszórtam a lilahagymával és a chillivel.
Nos, ezt találtam, nem biztos Brizzy kajája ilyen , a receptúrát nem néztem meg, de ez bitang jól hangzik, csirkével már magam is ettem..
Ugrás a teljes írásra: Teriyaki Marhahus