Terhesttorna gyakorlatokat keresek! Melyiket érdemes csinálni? (tudásbázis kérdés)
nem felejtem el,de lehet,hogy csak holnap fog menni.Lehet cikket kellenne írni és az egész egyben lenne.
Ha jól láttam te még a terhesség elején vagy.12 hetes kortól lehet elkezdeni tornázni orvosi engedély által.
Aki jár gyógytornász által vezetett terhestornára,annak igazolást kell vinni.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget! :-)
Halimo! nagyon hálás lennénk, ha írnál pár gyakorlatról, vagy ha képpel is ilusztrálnád, azt mégjobban megköszönném! :-)
Sziasztok!!!
Én Terhestornából írtam a szakdolgozatomat.Kérdezzetek.
RR kaziját én is láttam,de azt hittem,hogy már csak a nézése közben is megszülök.
itt nézz szét:
Nem tudom, van-e benne valami, de a barátnőm elkezdte csinálni a RR kismamatornáját, 1 hétre rá nyitva volt a méhszája. A doki azt mondta neki, hogy ez nem az első eset, nem ajánlja. Többet nem is tornázhatott.
Erre a másik barátnőm 3 hete csakazértis nekiállat, szintén a RR-nak, erre 1 hete neki is kinyílt a külső méhszája.
Én nem tudom, hogy van-e összefüggés, de azért szólok.
Szia!
Hát én nem találtam weboldalon terhestornát, de remélem ez a weboldal segítségedre lesz valamiben! [link]
Szia!
A Rubint Réka terhestornáját tudom ajánlani. Igaz az dvd...
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Milyen gyakorlatokat lehet csinálni egy fitnesz labdával?
- Szoptatás alatt lehet mell feszesitő gyakorlatokat csinálni?