Terhességem története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhességem története
Bocsi de nekem az alkonyat ugrott be erről....
Mikor Bellának is mindenki azt mondta nem hordhatja ki a gyereket, majdnem belehalt de kihordta :)
Gratulálok a babádhoz.
Majd nyaralás alatt lehet sikerül,sok ilyet hallotam már:)
Ne add fel! Szorítok nektek!
Csak bíztatni szeretnélek, jövő héten lesz négy hónapos a kisfiam, első gyerek, de a harmadik terhességem. Tudom, mit jelent elveszíteni egy babát, én is kettőt vesztettem el, mire Gergőke megszületett. Már harmadszorra próbálkoztunk a kisbabával, de nem sikerült, mikor a barátaink, akikkel minden évben nyaralunk, bejelentették, hogy kisbabájuk lesz. Én is ott voltam. Tudom, mit éreztek a férjeddel, én akkor úgy gondoltam, el sem megyünk, mert nem bírom így elviselni, pedig nagyon szeretem őket.
Csak annyit mondok, pár hónap múlva már hatan mentünk nyaralni, négy felnőtt és két pocaklakó, kicsit több, mint két hónap van a két fiú között.
Soha ne add fel, csak pozitívan!!!
Gratulálok a babához és csodálom a kitartásod!Nekem két vetélésem volt a 11-12 hét körül.Azóta,másfél éve nem esek teherbe.Nagyon várjuk és azt sem bánnám,ha végig én is rosszul lennék csak legyen végre egy egészséges csöppség a kezemben,aki az én vérem.
Az egyik barát házaspárral éppen nyaralást a tervezzük,gondoltuk akkor majd kikapcsolunk és,ha ez évben nem sikerül nem is olyan nagy baj.Csakhogy ők bejelentették,hogy babát várnak(szerencsére én nem voltam ott),amikor a férjem másnap reggel elmondta nagyon kiborultam.
Mindent megteszek,vitaminok,egészség,stb.
Ők csak 4 hónapja próbálkoznak,dohányoztak mindketten és nekik sikerült.
A párom kiment a fürdőszobába,mert nem tudott mit mondani én a nappaliban sírtam,gondolom ő is sírt csak nem akart előttem...
Nem vagyok irígy,nem az a baj,hogy nekik van,hanem,hogy nekünk nincs.
Szia! Nekem is hasonlóképpen zajlott az első 21 hét, csak kevesebb kórházzal. Mivel segíteni nem tudtak sosem, én már nem mentem vissza. Anyukám itthon próbált megtömni. Gyakorlatilag ágyban töltöttem azt az első 21 hetet. Megmoccanni sem tudtam, és csak fogytam. Aztán szépen lassan rendbejöttek a dolgok. Ami egyedül segített az a Deadalon kúp volt, csak az meg elég jól leszedált. De muszáj volt, hogy életben maradjunk.. és én ezt most csináltam végig másodszor.;)
Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz, megérte szerintem is!:)
Csodálni való a kitartásod, sohasem szabad feladni!
Gratulálok a kisbabához!
Sia Ani!
Csak gratulálni tudok a kitartásodhoz és a gyermekedhez!
És teljesen egyetértek abban, hogy küzdöttél!
És meg is lett az eredménye!
Köszi hogy megosztottad velünk!
Ugrás a teljes írásra: Terhességem története
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Egy nem problémamentes terhesség története
- Egy nem problémamentes terhesség története (folytatás)