Terhesség vagy PMS? (beszélgetős fórum)
Én ma is csináltam tesztet, másik márkát, és ne 10-es érzékenységű, hanem 25-öset. Pozitív lett. El sem hiszem. Nagyon örülök és félek, tekintve az előzményeket. Kicsit fájdogál a hasam alja, mint mikor készül megjönni, de azt olvastam, ez normális.
Szerintem tesztelj egy koraival, és legfeljebb örülhetsz hamarabb 😊😊😊
Szia Enada! ☺️
Gratulálok neked! Nem lesz az nekem túl korai? Nekem hétfőn van a nemvárt. Nagyon fura vagyok ma és tegnap. Egész nap csak ennék. Pedig NAGYON rossz evő vagyok.
Szia, nekem szombaton NEM fog megjönni, és ma már lett egy halvány pozitív tesztem, 🙂🙂🙂 Szerintem te is kipróbálhatsz egyet, veszíteni nem fogsz vele. Én korai tesztet csináltam.
Sok sikert 😉
Jaj de jó. Örülök, hogy más is így látja,nem csak én. Addig nem tesztelek, vagy az nap ,vagy más nap. Nehogy késsen csak...😔
Annyira izgulok. Esetleg van még valaki, aki hasonló cipőben jár?
Sziasztok.
Igazából azért nyitottam ezt a fórumot,hogy tudják olyan nőkkel beszélgetni akik mostanában lettek terhesek. Én voltam már 6 éve,és szerencsére egészséges a kisfiam és persze nagyon szeretem. Most a párommal el döntöttük,hogy babát szeretnénk,és ez az első próbálkozós hónap,szóval túl sok remenyem nincs😟😔. De valamiért mégis úgy érzem ,hogy megváltozott bennem. A ciklusaim 28 naposak, utolsó mensim február 3. Az ovum 17.én volt. Előtte való napokban is voltunk együtt ,aznap és utánna is . Aztán szünet,majd megint. Bár utóbbi már nem igazán számít. Ez az egész baba projekt 12.én indult. Egy hete menzeszhez hasonló görcseim vannak,az a tipikus mindjárt megjön érzés. Ez is a napokban volt,hogy a méhemben nyilalást éreztem 5x egymás után ,de olyan volt mintha valamit bele szúrták volna,de ez még akkor elmúlt. Ez a dolog kb az ovulácio után egy pár nappal történt. És ekkor kezdődött minden. Az alhasi nyomás érzés ,amit néha görcs vált fel,plusz derekam is nyilal,enyhe mell érzékenység de az minimális. Tegnap óta folyton ennék,ami fura mert nem vagyok nagy értékű,sőt evés zavarom van, jó ha egynap 2 eszek,de most nem . 2 óránként ennem kell valamit. Következő menzeszem március,2. Addig nem akarok tesztelni. Szerintetek van remény?
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Igaz-e vagy tévhit, hogy ha a kismama sokat simogatja a terhesség alatt a hasát, az koraszülést okozhat?
- Terhesség vagy nem?