Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán? (beszélgetés)
Persze, voltam egyszer előtte 2 hónappal, azt sem tudta hogy ki vagyok :D
Én simán megpróbálnám, hogy mit mondd.
Ha azt hogy menj, akkor miért ne? Minek várnál hónapokat ha máshog is lehet?
De persze ezt te tudod :)
Én simán besétáltam :)
Tényleg hívd fel, egy próbát megér.
Én elmentem a magánjába, rá 2 hónapra felhivtam, hogy kell a beutaló, már budaörsi vagyok ki tudja irni és mondta hogy ok, menjek a Szent Imrébe, előjegyzés nélkül ad beutalót. Besétáltam a portán mondtam, hogy kihez jöttem és nincs előjegyzésem. Adtak egy sorszámot, behivtak és mondtam az asszisztensnek, hogy csak beutalóért jöttem és már ültem is a dokinőhöz és írta... :)
Hívd fel tényleg, időt spórolsz! Elmondja neked mit és hogy, ezzel semmit sem veszítesz :)
Tök fölösleges kör, nem kell beutaló!
Megadom a számát hívd fel, hogy beutalót szeretnél. Azt ad a Szent Imrébe (erre nem kell időpont), ha be tudsz érte menni, elég hülyén rendel, nap közben!
Ha jót akarsz lelet megbeszélésre a magánjába mész, mert oda tudnak időpontot adni a kórházban 1-2 hó várakozási idő van... (Magánja 10e Ft/alk)
Dr. Koppány Viktória +3670-316-7991
Nem, oda simán bejelentkezel, házi orvostól semmi sem kell! Ill. ő nem tud hormonra, pajzsmirigyre, sem IR-re beutalót adni :(
De én tudok egy nagyon jót ajánlani!
Dr. Koppány Viktória, nagyon képben van és határozott, bármikor el tudod érni telefonon. Viszont ő a Szent Imre Kórházban van és csak annak tud beutalót adni aki oda tartozik. A kózházba sokára adnak időpontot :( Van magánja is a Menta Egészségközpont!
Keress rá!
Hidd el, kezdd el az utat járni, mert mire végig járod 2-3 hét, akár egy hónap és csak tolod magad előtt.
Ha itt minden oké veled, akkor egyértelműen más a baj, akkor mehet a meddőségi, de reméljük erre nem kerül sor :) Én is megúsztam, pedig ez tény volt, hogy nekem az kell majd és kész, más esélyem nincs is! DE VAN! :)
Egy sima hormonvizsgálattal sokminden kideríthető.
Én endokrinológushoz mennék, hogy kérjen hormonvizsgálatot pajzsmiriggyel + Ir-el. Itt sokminden megmutatkozik!!! És csak egy vérvétel, semmi komoly vizsgálat :)
Sok nőnek a pajzsmiriggyel van baj, amiről nem is tud. Párom unokatesójának így derült ki. Nem jött a baba és elmentek endokrinologushoz és hopp egyből kideült...és januárba már szül :)
Ez egy jó kérdés!
Én ittam a cickát 2 hete, amikor megkaptam a merckformint a dokitól. 2 hét cicka és 6 db merckformint után megjött a mensim ugye. Utána ittam tovább a teákat. Szerintem a teák és a gógyszer is segített!
Lehet mondtad már, de mióta nem sikerül? :(
Én neked is azt mondom, hogy el kell menni dokihoz, mert így csak a türelmed fogy! Én így tettem. A projekt előtt elmentünk, nem azért mert azt mondték nem lehet természetesen gyerekünk, ez csak egy dolog, hanem tudtuk, hogy ha nincs mensim, sosem jön össze. Így első körben csak a mensimet akartuk rendbe tenni! Ami sikerült is aztán abból meg következve sikerült a baba :)
A következő lépés év végén az lett volna, amit mondott a doki, ha eddig nem sikerül, hogy a meddőségi és rásegítéssel próbálkozás...
De a lényeg, hogy lehet, hogy nem akar senki dokihoz rohanni, meg nem is kell, hogy most akarod a gyereket és oldjon meg mindent, hanem szép lépcsőseg megoldva a problémákat!
Holnapra, mint Te :)
Reggeli pisi és a du-i is kimutatta már szombaton. (előtte szerdán még semmi :( )
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Terhesség legkorábban jelentkező tünetei
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Menstruáció előtti fejfájás jelentkezik terhesség esetén is?
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás