Menstruáció előtti fejfájás jelentkezik terhesség esetén is? (tudásbázis)
Nagyon kedves vagy!
Szóval neked is megelőzte a havit egy alapos fejgörcs és ezek szerint nálad abban a hónapban is volt, amikor pozitívat teszteltél.
Én is kíváncsi vagyok, hogy nálam hogy alakul.
Végül is ez egy ugyanolyan PMS tünet, mint az alhasi görcsök és mégis sokan számolnak be arról, hogy amikor babásak lettek, akkor is ugyanolyan görcseik voltak, csak nem jött meg. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ez a fejgörcsösöknél...:))) De esküszöm megírom, ha egyszer babás leszek, hogy nálam ez hogy volt! :)
Gratula a gyerkőchöz! :)))
Én mielőtt állapotos lettem a menstruációmat mindég alhasi és deréktáji fájdalom jelezte előre .
Mióta viszont szültem azóta az elmaradt ,és a fejfájással jelez a szervezetem .
Viszont mikor terhes lettem is éreztem görcsöt,de nem jött meg ....sőőt volt egy kis enyhe hasmenésem is .....
áhhh most hogy így 7 év után felelevenedik bennem :-))
Kíváncsi vagyok nálad hogy alakul :-)))
Nekem speciel amióta terhes vagyok nem fáj a fejem.
de ha babát vársz nem hinném hogy ez lenne az első kézzel fogható jele...
Terhesség előtti fejfájás?:)
Viccet félre téve: ha ennyire figyeled a tested jelzéseit, meg azt, hogy mit kéne vagy nem kéne érezned, simán bebeszélheted magadnak az egészet meg az ellenkezőjét is...
Fejfájásnak ezer oka lehet, ha babát szeretnél, gondolj arra, hogy most épp ezek közül egy másik miatt fáj a fejed...
Mennyi ideje próbálkoztok?
Akinek mindig fájt a feje menzesz előtt, annak akkor is fájt a feje, amikor terhes lett?
Nekem mindig fáj a fejem a nem várt előtt pár nappal, és innen tudom, hogy meg fog jönni. Mivel nem voltam még terhes, így felmerült bennem az, hogy aki teherbe esett annak volt ugyanilyen fejfájása a kimaradt menzesz előtt vagy akkor elmaradt. Csak mert ma megint fáj a fejem és 3 nap múlva kellene megjönni-e. Ilyenkor mindig lemondok róla...Mert úgy gondolom, hogy akkor nem fog fájni és onnan fogom tudni, hogy nem fog megjönni. Másnál ez hogyan alakult???