Terhesség alatti szőrtelenítés epillátor, gyanta, krém vagy borotva? (tudásbázis kérdés)
szia gratulálok a picihez
hát lehet hogy hihetetlennek fog tűnni de a gyantát a combomon épp azért hagytam abba mert rettenetes benövések lettek tőle és lehet undi de ugye volt egy csomó fehér is remélem érted mire gondolok:-D nagyon durva volt
én is csak jót akartam magamnak
borotvával csak kevés van
de a legjobb az a krém de ugye azt most nem merem igaz valaki hajat festet az se lehet rosszabb
tényleg nagyon gáz de ez van
köszi hogy megosztottad a te történeted :-D
Sziasztok!
Én rendszeresen járok kozmetikushoz gyantáztatni,eszed ágába se jusson borotvát használni főleg ha eleve erős a szőrzeted,mert még jobban megerősödik. Annál förtelmesebb nincs amikor egy borotválás után a szőr benő és begyullad a szőrtüsző.Bocsi,hogy ezt így leírtam :))A gyantázástól meggyengül és elvékonyodik.Nekem is erős szőrzetem,volt sajnos tini koromban borotvával kezdtem,de anyósom és sógornőm belevitt a jóba,elvitek a kozmetikusukhoz.:))Azóta gyantáztatom kb.10 éve tavaly kilövettem,sajna a lövés nem tart örökké,DE tök ritka lett a szőröm.
Na szóval ez az én történetem:))Szép napot mindenkinek!
Ja és ma vagyok 18 hetes:))
De ez nagyon szép volt, kis csipkével, gyönggyel a tetején :D. Bár lehet, hogy ez csak súlyosbító körülmény :).
Nem csodálkozom, én is röhögtem, alig tudott megvizsgálni.
hát ez jó :-D
Én még szülés beindulás előtt is egyedül le szedtem mindenhonnan,igaz mondtam páromnak nézzen át de nem kellett javítania:-D
:DD
Erről eszembe jutott a múltkori vizsgálat a dokinál. Már a zuhany alatt nézegettem a lábam, hogy ez már elég necces, de le nem hajolok, úgyhogy fölkaptam egy térdharisnyát, kis vicceset, olyan, mint egy combfix, de hát csak térdig ér.
A doki meg is mosolyogta, na jó, konkrétan kiröhögött, aztán mondtam neki, hogy látná, mi van alatta, nem röhögne, hanem hozná a machatét.
A comb fölötti részeket már nem látom, szóval remélem, nem néztem úgy ki, mint aki vagdossa magát.
hát nekem a gyanta is iszonyat :-D
hasam nem szoktam,a nagy gond a combom ott még nem olyan nagyon erős viszont ott cefet az epillátor és a gyanta azért krémeztem inkább.persze volt hogy sürgősen kellett szörmentesnek lennem akkor borotva volt a nyerő.
:-(
Szia!
Szerintem gyanta, vagy epilálás, vagy borotva, mindegy.
Nem hiszem, hogy kihatna rá az, hogy neked fáj.
Lézeres szőrtelenítésem volt, így már nem kifejezetten vagyok illetékes a témában, de a gyantát ajánlom.
Nem fáj az annyira, meg nem olyan jellegű "fájdalom", hogy a gyereknek ártana.
:)
engem végig gyantáztak...
A lányom 3 éves koráig utálta a kozmetikusomat, amint meghallotta a hangját, üvöltött. Mára kibékültek, most 4,5 éves. :)
Sziasztok nyilván van aki bolondnak néz-e kérdés végett de már kisfiamat várva is nagy fejtörést okozott.Hogy miért is leírom.
Mindig is erős volt a szöröm (borotváltam)is,a combom krémmel szedtem máshol borotva.Epillátort is használtam.
Én ahogy teherbe estem felvetődött a kérdés vajon lehet-e nem-e ártok a babának a krémmel vagy nem-e érzi a fájdalmat amit érzek epillálás alatt.
Lehet van aki nevetségesnek tartja de én nem.Több helyen olvasgattam de sehol nem volt le írva konkrétan hogy lehet-e vagy sem.
Így fiamnál végig borottválkoztam.Gondolhatjátok...
Most hogy újra babát várok megint fel vetődik a kérdés,ezért szeretnék választ,tanácsot kapni hogy vajon más merte-e használni.
Tényleg nagyon érdekelne,erről nagyon kevés ember beszél.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Kipróbáltam borotva helyett a szőrtelenítő krémet, és most...
- Nektek milyen időközönként kell borotválnotok amit szörtelenítetek? Gondolok itt a láb hónalj stb.
- Női szőrtelenítés elektromos női-férfi borotva
- Tud valaki segíteni abban, hogy mivel érdemes szőrteleníteni az arcot, pl pajeszt. Sajnos a gyantától pattanásos lesz, a borotva után szúr.
- "Odalent" borotválás után nagyon kipattog, pedig hintőporozom. Ti hogy csináljátok? Mivel szörtelenítetek, hogy nem pattog ki?