Női szőrtelenítés elektromos női-férfi borotva (beszélgetés)
Szia
Nekem ilyenem van: Braun Silk&Soft borotva és trimmelő. Én imádom. 10 ropi alatt meg lehet kapni. Nézz utána esetleg, ha még aktuális.
Üdv
E
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat. Nem menekültem el. :-)
Tudom szúr, de az epillátor meg a gynata olyan fájdalmas.
Nekem már 1 nap után szúr...
Az elektromos azért érdekel meg a sima borotva irritálja a bőrömet meg néha megvágom magam...
:D Oh igen... Tényleg! Kegyetlenül tud szúrni!!! :D
Hát nem elkeseríteni akartuk, ez az igazság! :D
Én epilálok, de szerintem a borotva az borotva!
Szerintem mindegy, hogy férfi vagy női, max. az egyik rózsaszín a másik szürke! :D
Persze lehet, hogy tévedek, de szerintem mindegy! :D
Elektromos borotvát szeretnék venni. Elegem van abból, hogy ügyetlenül megvágom magam. A gyanta felejtős mert nem akarom megvárni ameddig megnőlne a következő szőrtelenítéshez. Mindig szép, selymes szőrtelen lábakat szeretnék.
Női borotva vagy férfi borotva is jó?(elektromos) Nőit alig találni 1-2 fajtát és az áruk dupla annyi mint a férfi borotváké. Kiegészítő sincs hozzájuk.
Mit ajánlotok?
Ti milyet használtok?
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti szőrtelenítés epillátor, gyanta, krém vagy borotva?
- Kipróbáltam borotva helyett a szőrtelenítő krémet, és most...
- Nektek milyen időközönként kell borotválnotok amit szörtelenítetek? Gondolok itt a láb hónalj stb.
- Tud valaki segíteni abban, hogy mivel érdemes szőrteleníteni az arcot, pl pajeszt. Sajnos a gyantától pattanásos lesz, a borotva után szúr.
- "Odalent" borotválás után nagyon kipattog, pedig hintőporozom. Ti hogy csináljátok? Mivel szörtelenítetek, hogy nem pattog ki?
- Milyen elektromos borotvát ajánlanál lábra?