Terhesség alatti hízás mértéke (beszélgetős fórum)
Ja, eddig is csokival segítettem, mert másra nemigen vagyok hajlandó, belőlem ez a fogyókúrázós női program kimaradt (más tekintetben viszont egyáltalán nem vagyok zabálós).. Egyébként szerintem ami egyensúlyban tart az a napi több kilométer gyaloglás a gyerekekért ovi-bölcsi-suli, meg az egyéb strapák...
Bár a terhességeket, pláne az utolsó kettőt végig kellett szinte feküdnöm. De valahogy utána meg gyorsan tudok megint pörögni. Hát remélem, most is így lesz.
Az, hogy mennyit hízol nem mindig van összefüggésben azzal, hogy mennyire, és milyen gyorsan fog visszamenni. A lényeg meg az szerintem.
Én is a 4.-el vagyok terhes, már a 35. hét vége felé vagyok. A harmadikkal, meg most is egyértelműen több jött fel, mint az első kettővel, viszont ugyanúgy visszament 2-3 hét alatt teljesen, sőt a java már a szülés utáni napra.
Nekem olyan 58-60 az átlag súlyom. Az első kettőnél nem léptem át a 70-et, de a 3.-al igen. Bár az is igaz, hogy a 2. a 36. hétre jött, a 3. meg a 42-en.
Szóval nyugi. Meg hát azért 4 gyerek után már fogadjuk el, valami nem annyira olyan, mint 10 éve volt, bár én is reménykedem, hogy megint visszamegy a történet.. A strapa sokat segít..
Én a kislányommal anno 8kg híztam
50-el estem teherbe
Kisfiamat 2 hónapja szültem vele 7kg híztam
Az első 3 hónapba én is csak 1kg híztam a következő 4hónapba jött fel a többi 6kg és az uccsó hónapokban már semmit nem híztam,nekem a kislányommal is így volt az utolsó hónapokban megáltam a hízással.Mondjuk én végig edzettem mindkét terhességem alatt.
Köszike! Mondjuk én szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy az előző terhességek sem hagytak mély nyomokat a bőrömön, remélem ez így lesz most is, bár azért kétséges, mert közben kér évvel ezelőtt volt egy hasplasztikám, és ott ugye jócskán egfeszítik a has bőrét, és össze is varrták az izmaimat, melyek egyébként hihetetlenül szét voltak nyílva.
Bízom benne, hogy ezekkel nem lesz semmi gond! :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ki mennyit hízott a terhességek alatt, de nem összességében, hanem hogy mennyi idő alatt mennyi többlet jött fel!?
Most a 14. hétben vagyok, még csak 1kg-ot híztam, de a hasam már most bazi nagy. Igaz, hogy negyedik gyerkőc, de fura, és nem emlékszem, hogy a többiekkel hogyan is volt ez. Összességében mindegyikkel csak 6-8 kilót szedtem fel, de most ez furi, hogy ennyire nem nő a súlyom, csak alakulok. (nem mintha nagyon bánnám, csak fura) Más is volt ezzel így?