Terhesség alatt árt az e-cigaretta? (tudásbázis)
Árt vagy nem árt UNDORÍTÓ,ha egy terhes ANYA!? dohányzik!
Én addig cigiztem,amíg meg nem tudtam,h terhes vagyok. Azonnal letettem,képtelen lettem volna mérgezni azt,akit onnantól kezdve a világon a legjobban szeretek!
Úgy vettem észre a hsz-ekből, hogy gyorsan olvasták a kérdést, ezért félrenézték a címet, és így lett "Terhesség alatt árt-e a cigaretta?". :)
Nézd el nekik. ;)
Köszönöm a válaszokat, bár a 90%-a a normális cigiről szólt!
Még mielőtt engem ocsárolna valaki, férfi vagyok, és csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, kíváncsi voltam a véleményekre!
FÖLDLAKÓ!! Köszönöm a hozzászólást, a szívemből szóltál!! :-)
Ha majd a fórumindítót zavarja, hogy más téma is megy a topikjában, akkor majd ő szól, hogy ne offoljunk. ;)
Ilyen kevés hsz mellett nem fog elveszni az infó, amire szüksége volt.
A fórumindító 1 kérdést tett fel az elektromos cigivel kapcsolatban... Nem a terhesség alatti dohányzásról van szó, ahhoz menjetek más fórumba, ott úgyis mindig parázs vita folyik.
Az e-cigit sem ajánlják terhesség alatt.De az sem mindegy, milyet veszel...A piaci 1000ft-ost szerintem hagyd ki :)
Szép napot!
Hát az. :(
Nekem sem volt nehéz letenni amúgy.
Én nagyon régóta dohányoztam, és nagyon féltem, hogy majd nehéz lesz letenni. De ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, nem volt kérdés,hogy abbahagyom. Nem voltam tőle rosszul, mégsem esett nehezemre. Szoptatás alatt sem cigiztem, de sajnos azóta visszaszoktam:(
Sosem értettem azokat, akik dohányoznak terhesen, többek közt a barátnőm, persze szégyellte, mikor a hatalmas hasával elbújva cigizett. Borzalmas.
Én is akkor tettem le. :)
Én még szoptatok, de nem akarok visszaszokni utána sem. Tudom, hogyha elszívnék egy szálat, akkor jönne a többi.
Aki nem tud leszokni terhesség alatt attól én mindtől elvenném a gyereket!!!Az nem érdemli meg,hogy anya legyen!!!!Nem tudom mi az az e cigi,ha nem árt akkor szívják inkább azt, de amelyik sima cigit szív annak a homlokán nyomnám el!!!Kiskorú veszélyeztetése, sőt Szándékos emberölési kísérlet!!!!!!Undorító az összes!!!Én kettőt szültem és cigiztem 8 évig ,de ahogy + lett a tesztem már adtam is anyósomnak a fél doboz cigit!
Nem volt kérdés!!!!Gyerekemért,gyerekem egészségéért mindent!!!!!
ha szoptatás alatt szívja az még többet árt, mert a méhlepény (ami amúgy is keveset szűr) sincs, ami szűrje.
Én is voltam passzív meg aktív dohányos is. Szerintem ehhez szellemileg is el kell jutni egy szintre hogy valaki felérje ésszel, hogy mit tesz a saját gyerekével!
Igaz ne ítélj, hogy ne ítéltess, de emellett nem lehet elmenni.
Persze, hogy nem csak addig kellene letenni. De míg terhes, addig duplán árt a babának, mert ő is "szívja" a kismamával együtt. Aztán mikor megszületett már passzívdohányossá válik, és ez sem jó. Hozzáteszem, hogy én is az vagyok édesapám és még jó néhány rokonom által.
Összességében: nem érdemes elkezdeni sem dohányozni. Mert, hogy haszna nincs, az biztos. De annál többet árt vele magának, és a környezetének is.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?