Terhesen szívni kényszerülök az alattam lakó cigifüstjét (beszélgetés)
En vagyok a neni, aki tok jo kajat, cuccokat, konyvetet hoz a szomszedsagba a gyerekeknek is.
Neha bekapcsolok, mint a gyarkemeny, es a tavolabbiba megyek, de folottem alapvetoen becaukjak az ablakot, mert ezt ejjel muvelem.
Neha kitekernem nyakukat, mert reggel, nap kozben pattognak, deez a normalis Ido a gyerekeknek. Beteszem " a fulfugom", vagyis hallgatol valamit, es alszok.
Nem igazán láttam, hallottam még olyat, akinek lebontatták a kecóját. Maximum egy pitiáner összegű büntetést kell fizetni, amit röhögve ki tudnak fizetni.
Nálunk nem divat a törvények betartatása.
Igen ,és vegyen egy erős kötelet . Alkalomadtán akassza fel magát.
Fa..nak él az ilyen rohadék.
Tisztában vagyok vele, hogy így kellene lenni, vannak bizonyos szabályok, de mindig vannak kivételek, akik fittyet hánynak az előírásokra.
Az én mostani telkem pl. pont olyan, hogy a közepére is építhetek.
Annyira álszent, szemforgató duma ez az egész! A cigifüst jujj, káros, meg zavar, de az autók százszor károsabb kipufogógáza nem??
Mitől egészséges az a levegő, mondd már el? A kipufogógáz nem zavar? Mert te is autózol?
Más terhes anyukákat mérgezel?
Nézzetek már magatokba és rángassátok ki a gerendát a szemetekből!
Ezwk szerint te minden autós ellen birtokvédelmi eljárást indítasz, mert mint terhes, szívod a kipufogógázt. Merz az is bemegy ám az ablakodon és kb. százszor ártalmasabb, rákkeltőbb, mint pár cigi füstje.
Vagy a kipufogógáz azért nem zavar, mert te is autózol és bőszen mérgezel másokat?
Álszent dolog!
"Áldom a sorsot, hogy normális lakók élnek a házunkban. "
Dettó!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Az érzés, amikor munkanélkülire kényszerülsz, s még a...
- Már hajnali 4-kor felébredtem a férjem cigifüstjére. Beállt...
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Volt, aki nászutas cistitis miatt fél év esemény utáni antibiotikum szedésre kényszerült? Utána elmúlt?