Terhesen mozi? (tudásbázis)
A mai mozikban annyira bömböl a hangerő?
Ott akkor a moziszék kárpitja is összehúzta magát.
Igen, ilyenkor a légzésre is nagyon nagyon kell figyelni :D
kb 8 hónaposan lehettem,és talán a Fűrészt néztük meg. Utána legközelebb 5 év múlva sikerült eljutni moziba.:/
Mi az első gyereknél voltunk így. Barátokkal mentünk, mindenki rám pakolta a kabátját, alig láttam ki. :D
Csak 18 éven felülieknek....
Nem :D
Mondjuk, ha jön az álommanó, nem kell terhesnek lennem, hogy magával vigyen:D
Unplugged koncert volt? :))
Hát nem tudom...Manapság annyi marhaságot összehordanak.
Nagyon rugdosott? hát tuti nem a mozitól. Ez mind a képzelet szüleménye.
Nekem sosem volt kellemetlen, ha a gyerekem mocorgott (ennek örültem), soha semmilyen helyzetben nem éreztem, hogy bármi gondja lenne, jobban ficeregne, az meg, hogy fájjon nem is létezhet.
Én ZZTop koncerten voltam.
MOndjuk elaludtam, szóval szerencse, hogy ülőhelyünk volt. :D
mi mentünk volna moziba, de nekem nagyon nem bírta a baba. Voltunk 20 hetesen, már akkor kellemetlen volt, annyira rugdalózott. Aztán elmentünk 28 hetesen is, de ott ki kellett jönnöm a filmről. Borzalmasan rugdalt. Szabályosan fájt. Inkább sètálgattam addig. Ettem egy fagyit. A baba is lenyugodott. Aztán nem is próbáltam többet. Ha neked nem okoz problémát nyugodtan menjetek. Érezzétek jól magatokat!
NEm is hallottam még ilyet.
Köszi mindenkinek🤗 a barátnők majd max nem mennek, én igen, rám meg nem hozzák a frászt többet a hülyeségükkel.😁
😀
Pedig 3-dik gyerek volt,szóval volt már rutinom.
De mégis betakartam.😁
Szülés előtti este voltam moziban. Másnap délután egy órakor megszületett a gyermek.
(Aki azóta 18 éves, és úgy látom, nem lett baja a mozitól.)
Fel sem merül, hogy ne lehetne.
Én 40+ hetesen mentem. Nagyon depis voltam már, hogy miért nem bújik ki a kislányunk, gondoltuk ez majd kikapcsol kicsit. Ráadásul nekünk 50 kmre van a mozi. Kórházi csomagot a kocsiba tettük, kikértük a legszélső helyet, hogy ha menni kell akkor ne kelljen mindenkin átmászni. Semmi gondot nem okozott. Kerek 1 héttel később született a kislányunk. 😉
Én többször is voltam. a mamma miát szerette a legjobbn :)
Én két napja voltam, 35 hetesen. ;) Eszembe sem jutott, hogy nem lehetne.
Az jó! Menj el nyugodtan, semmi bajod nem lesz
Legendás állatok és megfigyelésük 2
Menj nyugodtan, ha valami nem oké, kijössz.
Menj el nyugodtan! Legfeljebb kijössz, ha mégsem bírja, sokat mocorog.
Én is hülyeségnek gondolom, eszembe se jutott, míg ma nem mondtam barátnőknek és rögtön elkezdték, hogy nem szabad stb. Kérdeztem hogy hát aztán miért? És a hanghatast mondták. Rakerestem neten, de tudjátok az milyen..
Az extra hanghatás miatt gondolod? Vagy miért?
Komolyan nem értem.
Szerintem menj el nyugodtan.
Lehet, a fertőzés veszélye nagyobb, másra nem tudok gondolni.
De lehet valami új trend. D
További ajánlott fórumok: