Terhesen mennyi a TSH szint? (tudásbázis)
az nem sok egyáltalán!
akkor még arra gyanakszom, hogy a picúrka miatt kell többet szedned, mert elvonja tőled.
Mondjuk nekem a terhesség legelején ezért emelte meg a doki, hogy amit elvesz az maradjon meg, szóval ezért emelte miután teherbe estem 25-el.
100 az enyém volt, 25 a picié.
Szerintem ne aggódj, nem lesz itt gond :):)
sok plusz kilónál tartasz???
Ne aggódj gyógyival minden rendben lesz.
örülök nagyon tök jó!!!!
:)
Elevitet mégis nagyon sok orvos elitéli, mondván gnóm babák születnek, és túlhordásban is nagyon durva szerepet játszik!
Akiket ismerek és gondok voltak a szülés időpontjával, valamint" kissé vízfejűek lettek a babák"
hamar jöttek a fogaik, stbb... azok mind elevitet szedtek!
De persze mindenki maga dönti el a dolgokat!
Szia :)
Én femibiont szedtem, minden másnaponta, mert azt mondta a doki, hogy elég két naponta szednem, mellé még neo-ferro folgammát, mert vérszegény vagyok és vashiányos is.
a feszülésre keményedésre pedig magne b6-ot.
Én 125 l-thiroxint szedtem miután teherbe estem, előtte csal 100 szedtem, kb a terhesség alatt, olyan 1,4 volt, de a legjobb értéket is elértem az utolsó harmadban akkor 0,6 volt!!
Amire a dokinő azt mondta tökéletes gyönyörű eredmény!!
De a legfontosabb az, hogy kettő alatt legyen a tsh-d!!
Szia
Nekem a kezdő 3.3 volt,arra kaptam 0.75 mg-ot,lement 0.7 re,a doktornő szerint ahhoz,hogy valaki babás legyen,1 körüli a jó érték.
Azóta is 6 hetente nézik,nekem a terhesség alatt feljebb ment kicsit,de most is 1.3 körüli volt a legmagasabb.Szerintem az a 3 körüli teljesen jó.De a t4 és t3 -at ,meg az anti tpot is szokták vele nézni,nem csak a tsh-t magéban.
Ha gond lenne,biztos mondanáneked a doki,ne aggódj)
Nekem 3 hónap után 0,07 volt, most 6 hónaposan felment 1,5-re.
100-as letroxot szedek.
Nekem okt. 17-én 2,5 volt a tsh.
November 11-én teszteltem pozitivat, nov. 13-án újra mentem tsh-t nézni: 1,5 volt.
Február 20-án: 3,6 volt a tsh-m, és 11,2 volt az FT4-em. Itt azért megjegyzem, hogy 3 hónapot végig hánytam, pont miután bevettem a gyógyszert.
Most a jövő héten megyek megint tsh vizsgálatra. Én 25 mikrogramm letroxot szedek.