4-5 hetes terhesen 790 HCG szint kevés? (tudásbázis)
Akkor légy türelmes, sztem ott lesz a baba, csak korán mentél orvoshoz.
Ezért mondják h 6.hét végén 7 héten érdemes lenni, előbb nem!
1,4 mm volt legelőször a felritkulás, amit látott az orvosom (13mm nyh mellett).
nálam 2 nap múlva méhen kívüli gyanuval be kellett feküdnöm a kórházba. ekkor 10% esélyt mondott a doki a méhenkívülire.
5 nap múlva 4,14 mmes felritkulás, de még mindig csak felritkulás.
elhelyezkedése miatt 40%ra ugrott a méhenkívüli esélye
hcg-t nem néztek, csak titrálással, viszont az alapján nem nőtt a megfelelő mértékben.
újabb 3 nap múlva már 8 mm, és mintha szikhólyag is lenne.
most éppen oviban van :)
6.ik hétig ne aggódj, ha addig sem lát semmit, akkor lehet h később fogant a baba.
ha 7ik hétig sem lesz semmi és lassan nő a hcg szint, akkor van esély a méhen kivülire, de még az se 100%.
énis igy jártam tavaly februárban, de szerencsésen megusztam. erős pozit teszteltél?
nekem 2 héttel a mensi késés után lettek halvány pozi tesztjeim és borzalmas hasfájásom, rossz közérzetem.
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Hogy létezik az, hogy ilyen kevés kalória is csak szintentartásra elég?
- Terhesen mennyi a TSH szint?
- 1 éves kisfiam nagyon kevés folyadékot iszik kb 500 ml-t napi szinten.Félek hogy ez túl kevés a szervezetének! Valaki tudna tanácsot adni?
- Az normális, ha 24 hetes terhesen kevesebbet érzem mozogni a babát, mint ezelőtt? Az orvoshoz jövő hétre van időpontom.
- 5 hetes terhesen mennyi lett a bétahcg szinted?