Ki mennyit hízott terhesen? (beszélgetés)
Az első 5 hónapban kb. 4-5 kiló ment fel. Meg nem mondták volna akkor még hogy terhes vagyok, csak ha nagyon tapadós felső volt rajtam.
Az azt követő hónapokban viszont majdnem 25...
Senki nem tudta, mitől. Vizes nem voltam.
Csak tankhajó méretű.
Szülés után egy héttel már nem látszott, hogy szültem, bár 10-15 kiló még volt rajtam, de egyenletesen.
Összeségében kb 5 kiló maradt meg azóta is.
35 kg./55 kg-val kezdtem, és kereken 90 kg-val szültem.
Nem volt semmi a fölösleget utána leadni, de egy év alatt visszament, különösebb diéta nélkül.
Nem zabáltam a terhesség alatt, és még orvos sem tudta, hogy miért szaladtak a kilók. Egy hónap kórház, ahol szigorú diéta. A dokim azt mondta, ha csak egy kilótól is megszabadulok hazaenged/ Hát nem ment, inkább felfelé, gyümölcs és sajt evés mellett is.
17 kg
9 kg
15 kg
Sziasztok!nekem az elsővel 19kg szaladt fel.másodikkal 12 kg.most a 3.babánál 5.hónapban járok eddig 2kg.
40.hétre jöttek mindketten több mint 4kg-val a csajok😁
Szia!Nekem 3 gyerkőcöt van.Az elsővel 10kg-ot...A másik kettővel 20kg-ot hiztam.az utolsonal nehezebb volt a fogyás.
Ha még egyszer teherbe esnek jobban odafigyelnék.igaz a korban már benne vagyok...így jobban is kellene vigyáznom ha úgy lenne.
Az étrend Odafigyeléssel,rendszeres mozgással nem jön fel annyi szerintem. 8 hetesen 1 kg +az nem sok.
Boldog Babavárást,jó egészséget nektek.😊
Ki mennyit hízott terhesen?
Előző terhességem alatt 30 kiló szaladt rám (5 hónap alatt leadtam), viszont a gyerek is akkora volt, hogy császárral kellett szülnöm. Most jó lenne ha kevesebb jönne fel. 8 hetesen jelenleg 1 kg +
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Aktív kismamák - fitness terhesen is