Terheléses vércukorvizsgálat Pécs (beszélgetés)
Szia!
Én 3 hete voltam a terheléses cukor vizsgálaton a pécsi klinikán.
Nem neked kell a cukrot vinni. Ők csinálják ott a szirupot előre bezacskózott kimért cukorból.
Éhgyomorra menj, és vigyél egy citromot kettévágva. ezt belecsavarják neked, így egy fokkal elviselhetőbb.
Helló!
Igaz én nem vagyok Pécsi, se környékbeli, de álltalában a cukrot nekünk kell megvenni. Ha nem akarod, hogy nagyon rossz ízű legyen, vegyél egy egész citromot és a felét vidd el magaddal és nyomd bele a levét a cukros vízbe. úgy jobb íze van :).
Amúgy a patikában olyan 300 Ft körül van egy csomag cukor. Remélem tudtam segíteni. Jah és Gratula a picikéhez előre :D
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a pécsi szülészeti klinikán a terheléses vércukor vizsgálaton ott adják a cukros lötyit vagy nekem kell vinnem? Előre is köszi a válaszokat! 26 hetes kismama
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Hogy lehet az, hogy egy bizonyos dolog miatt vettek tőlem vért, ráadásul terhelésest, szóval 2szer szúrtak, és a 2. értékei nincsenek rajta?
- Szerintetek a terheléses vércukorra nekem kell vinni zsömlét és tejet?
- Magas terheléses cukor miatti diéta.