Térdműtét után meddig tart a fájdalom? (tudásbázis)
Menj át ebbe a fórumba, ott írtam részletesen:
"Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?"
Ma vagyok 7 hetes és bizony nekem is van túlsúlyom éppen a mozgáshiány miatt.
Üdv. mindenkinek ! Januárba térdprotézist kapok, örülök is mert nagyon szenvedek már, szinte menni alig birok, de félek is nagyon. A legnagyobb bajom hogy nagy a túlsúlyom amit sajna leadni nem tudtam mivel a mozgás egyre nehézkesebb, Van valaki aki "jó kis" túlsúlyosan túl van már a műtéten?
Na meg köszönném ha mesélnétek mennyi idő után lehet...tud az ember ráállni csak ha csak percekre is...
Édesapámat egy éve műtütték.Nem sikerült jól a műtét.Csavarozták, porckopása is volt/van.
Mai napig fáj neki és sántít.Sokat nem is tud menni:( Már megbánta a műtétet.
A páromnak mindkét térdét műtötték sportsérülések miatt. Neki is ugyanazok voltak az okok, mint neked és neki is endoszkópos műtéttel csinálták. Összesen háromszor. Az utolsó műtéte 6 éve történt.
Neki kb. 5-6 hétig fájt erősebben, aztán egyre kevésbé. De még mostanában is van olyan, hogy előjön pár napra a fájdalom, és akkor kényelmetlen számára a járás. Összességében persze rendbe jött és hosszú túrákat is megtehetünk anélkül, hogy problémákat okozna.
Mindenki másképpen reagál egy ilyen beavatkozásra. Nincs aggódásra okod, lehet, hogy pár héttel több lesz a gyógyulási időszak, de utána tünet és fájdalommnetes leszel. :)
Augusztus 7-én volt egy artroskópos leszakadtporcműtétem a térdemben, és még mindig fáj. Kinek mi a tapasztalata, meddig lesz rossz? Voltam átkötözésen, azt monták lesz ez még jobb is.A hónap végén megyek vissza a dokihoz varratszedésre.
Azért vagyok ideges, mert egyik ismerősőmet megműtötték, és utána mindjárt fájdalommentes lett. Igaz, napi pár órát tudtam pihenni, mert nincs segítségem.