Tepsis gombás pulykaszeletek recept


• 1 tasak KNORR Tepsis gombás pulykaszeletek Rafinéria
• 10 dkg reszelt sajt
• 1 dl főzőtejszín
• 20 dkg friss vagy lecsepegtetett konzerv champion gomba
• 1,5 dl víz
• 40 dkg csirke vagy pulykamell
A Tepsis gombás pulykaszeletek elkészítési módja:
A húst vágjuk kis szeletekre, a megtisztított gombát cikkekre. Nyersen tegyük egy hőálló tálba, keverjük össze. A tasak tartalmát keverjük el a főzőtejszín és a víz keverékével. A kész mártást öntsük a tálba, szórjuk meg ízlés szerint reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 175°C-on süssük készre kb. 30-35 perc alatt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: anyy, 2008. ápr. 24. 12:41
A tepsis gombás pulykaszeletek elkészítési módja és hozzávalói.