Tényleg "tinis" a képen látható szoknya? (beszélgetés)
Nem úgy hangzol, ahogy itt kötözködsz. 😆😆
Ebben igazad van. Mamámnak például nagyon csinos lábai voltak még 70+ évesen is.
De a felsőről senki nem beszélt, a szoknyát kérdezte. Köszi, de semmi frusztrációm nincs.
Szerintem amíg nem visszeres, ödémàs, zsírpàrnàs valaki làba, tehàt szép ,olyan szoknyàt hord, amilyet akar. Még idősebbeket is làttam csinos làbakkal, nem korfüggő.
a nagyban kivágott romantikus stílusú fodros felső anyukám. Az nem való sezrintem egy 39 évesnek. De ha te felvennéd, akkor vegyed. SAjnálom, ha frusztrált vagy a kor téma hallatán is.
miről beszélsz? EGy későbbi hozzászólásban írta, hogy a a felsőt nem venné fel. Mivel egy szettet ábrázolt a kép, nyilván valónak gondoltam, hgoy erről a szettről van egyben szó. De nem magyarázok neked semmit, mert úgyis magas lenne ....
A felső is tetszik de tisztában vagyok a korommal, szóval azt nem is állt szándékomban megvenni.
Milyen stílus? Hogy fodros? Szerinted milyen való akkor egy 39 évesnek?
Látod? Ha olvastad volna, akkor tudnád, hogy csak a szoknyáról van szó!
Én tudok. Ránézésre terveztem a házunkat is.;)
Nem is láttad az alakját, nem is olvastad a hozzászólásait, csak kijelentesz valamit.
Persze, a te véleményed, de úgy véleményt formálni, hogy nem tudod miről van szó. Érdekes...
HA csak a szoknyát vennéd fel, az ok a korodhoz. A felsőre értettem, hogy az a nagyon fiatal korosztálynak való.
Tök mindegy, hogy ffi vagyok vagy nő, ez a véleményem.
Ránézésre állapítom meg. VAgy te ilyen finomságokban nem tudsz gondolkodni?
Szerintem nem áll neki jól és ennyi. + egy 39 évesen is már túl sok ez a style. a 20-30-ast a fiatalabbakra értettem.
Engem nagyon zavar, hogy pl. nincs, illetve alig van derekam, nem túl nőies.
Sajnos!? Én amikor látok ilyet, mindig örülök, hogy “hurka” vagyok🙃
A felsője is nagyon jó de azt már tényleg nem venném fel, még a 25 év körüli eladólány is azt mondta az üzletben, hogy "már kinőtt" abból a korból :)
Sajnos nincs ilyen alakom mint neki bár bizonyos szempontból jobb is :D
Azért mert ilyen a szabásvonala, nem kihívó.
Ezzel a cipővel hordd nyugodtan. A felső már tinis, de más felsővel én is felvenném, ha még annyi idős lennék mint Te. Nem öltöztem (öltözöm) öregesen.
Kerestem egy olyan képen, ami szerintem kihívó és ribis:
[link]
Bár ezen a nőn, minden is az lenne...
Köszönöm, aranyosak vagytok :) Szerintem messze áll a kihívótól egy ilyen szoknya még platformos cipővel is.
Nekem még mindig nem tetszik a cipő, de a lábaid változatlanul jók;)
A szoknya jól áll a lábaid jók, hord nyugodtan!
Jól áll. Viseld egészséggel! :)
[link]
Felvettem normális cipővel is 😄
A hossza miatt ne aggódj, nincs mit takargatnod.
Azért egy maxi ruha is tud csinos lenni, vagy egy térd alá érő, ha hozzád illő szabást hordasz.
Kálmánka! Te férfi vagy?
Ha igen, akkor maradj a kockás szoknyánál:DDDD
Már miért lenne a 20-as, 30-as korosztálynak való?
Ezt miből állapítod meg?
A FI egyébként 39 éves, azaz 30-as;)
Egy csinibb lábbelivel simán hordjad csak! Jól áll!
Én jóval idősebb vagyok mint te és én is hordok hasonlót is. Egyébként jól áll. Kolléganőnek is ajánld meg. Én sem szeretem már a térd alattit sem.
szerintem sincs gond a hosszal, de a stílus a huszas, korai harmincas korosztálynak való. Én nem venném fel a helyedben, de ez csak az én véleményem.
További ajánlott fórumok: