Tényleg súlyos lelki beteg lennék? (beszélgetős fórum)
Dolgoztam psychiatrian 4 evig, keress fel egy szakembert mielobb es gyogyulj meg!
Nemtom,ki mondta ezt a sulidban, de jol mta....
Olyan valószínűtlennek és komolytalannak tűnik az egész...leírod, mit érzel és itt, egy fórumon kérdezed, hogy beteg vagy,vagy hem vagy beteg?
Szüleid nem veszik észre?
Bipoláris zavar, skizofrénia
Szerinted hallunk mi, vagy mások, hangokat és változik így a hangulatunk?
Szerencsére nem.
Pszichiátert keress fel
Nem baj az ha szóltak, de aki ekézni próbál azt hajtsd el a fenébe
Ez több embernek sem kevés.
Valóban segítségre szorulsz.
A skizofrénia nem bélyeg, hanem betegség.
A tüneteid elég súlyosnak tűnnek, majd a pszichiáter felállítja a diagnózist, ez nem egy fórum laikus olvasóinak a dolga.
Sziszatok!
Nemrég a suliban azt mondták, menjek el pszichiáterhez,mert súlyos problémákat vettek rajtam észre.Sajnos ezek a problémák már régóta jelen vannak, de nem vélem magam betegnek.,
Még évekkel ezelőtt kezdődött, hogy nem szerettem emberek közé járni, mindig azt hittem, hogy követnek az utcán, buszon mindenki engem néz, vagy rólam beszélnek.
Gyakran hallok bizonyos dallamokat, hangokat, és ezek elvonják a figyelmem valós élettől, nem tudok reálaisan gondolkodni.
Az elmúlt egy évben kezdtem el szétcsúszni, nem iszom, nem drogozom, de mégis
Az előbb említett tünetek egyre erősebbé válnak mostanában, ezkhez társul egy komoly alvászavar, sötéttől való félelem, gyakran éjjel felriadok, és hangokat hallok, azt hiszem, valaki járkál a lakásban, nem tudok koncentrálni semmire sem, memóriám sokat romlott, néha beszéd közben dadogok, hadarok, felesleges mozdulatokat végzek, hajam csavarom, mutogatok, vakarózom
Hangulatingadozások is gyakoriak, egyszer nagyon jó kedvem van, pár perc múlva sírok, ordítozok.
jövő héten megyek pszichiáterhez, mert sokan tanácsolták, hogy kezeltessem magam
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Tényleg velem van a baj? Rossz lennék, hogy kellene viselkedjek?
- Tényleg ekkora baj, hogy nem szeretek neten lelkizni?
- Ez tényleg fertőtleníthet? Elég hihetetlennek tűnik.