Tényleg ekkora baj, hogy nem szeretek neten lelkizni? (beszélgetés)
Szakmai ártalom, gondolom
😀😀😀
Egyáltalán nem baj, hogy nem szeretsz neten lelkizni.
DE! Ha nem napi locsogásról és szenvelgésről van szó, akkor egy barát kedvéért, ha neki az az igénye, hogy fontosnak érezze magát attól, hogy rögtön hozzá fordulsz egy fontos dologban, nem hetek, hónapok múlva, akkor igenis nyugodtan feladhatod a kedvéért és a barátságotokért a kényelmedet.
És olyan nincs, hogy "arctalan üzenet".
Az a kettőtök bensőséges írásos beszélgetése (lehetett volna).
Benéztem a dolgot, na mindegy. :DDD Még sosem írtam ki ilyesmiket. :D
Még annyi hozzátartozik a sztorihoz, hogy nem érti meg, hogy így gondolkodom, ilyen személyiség vagyok. Olyanokkal vádol, hogy direkt titkolóztam előtte, eltávolodtam tőle, nem méltó a barátságunkhoz, hogy nem mondtam korábban. Én ezeket nagyon erős vádaknak érzem. Pont, hogy azzal akartam megtisztelni, hogy komoly témát nyugodt körülmények között, leülve, élőben mesélek el. Pláne úgy érthetetlen, hogy évek óta ismer, tudja, hogy ilyen vagyok, sosem meséltem neten semmi fontos eseményt, csak élőben. Köszönöm a válaszokat, csak tudni szerettem volna, kívülállóként hogy látjátok. :)
Tényleg!
Te nagyon szemfüles vagy, vagy mi:DDDDD
És a fórum hirtelen elveszítette titkos jellegét ;)
@anonim,
nem, nem akadnék ki, vannak dolgok, amit tényleg jobb személyesen elmondani. Bocsásd meg neki, a karantén megviselte az idegeit 🙃
Van erről egy szavazás:
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek!
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Ez a Moet pezsgő tényleg ekkora durranás?