Ez tényleg fertőtleníthet? Elég hihetetlennek tűnik. (tudásbázis)
Azt írják róla, hogy ha előírásszerűen használják, nem veszélyes.
Nálam van itthon egy régesrégi flakon, most megnéztem, semmiféle adagolás nincsen rajta. Vajon akik rendszeresen használják, milyen töménységben, pl. felmosáshoz, fehérítéshez?
Ha utána olvasol a hipónak, annak mai hatékonyságáról...
Az éjjel olvastam, nem biztos, hogy helyesen adom vissza.
A klór hamar lebomlik, ezért is a sötét flakon.
Ebben a készülékben elektrolízissel állítható elő, de oda kell figyelni a só adagolására. Ha sok azt jelzi a készülék. Tk. otthol készíthetünk egy kis hipós oldatot.
Felületi fertőtlenítésre alkalmas.
Hypot?? Én azt nem látom, hogy azt is írna :)
Ha legalább fertőtlenít már az nagyon jó, hogy ki lehet váltanak vele a takarítószereket.
Amúgy még mindig elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Van aki esetleg próbálta már? Vagy van esetleg valaki aki el tudná magyarázni kémiailag hogy hogy is fertőtlenítő ez a masina?
Elvileg csak csapvizet és sót kell belerakni és olyan vizet állít elő amivel lehet sterilizálni a tárgyakat.
További ajánlott fórumok:
- 52 évesen babát vár valaki. Hihetetlen!!!
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Milyen emlékeid vannak kicsi gyermekkorodból, amire szinte hihetetlen, mégis emlékszel?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Club Abbázia. 99 évre szóló üdülési jogot kínálnak egész jó áron, szinte hihetetlen, hogy csak ennyi az ára!Szerintetek átvágás?Tapasztalat?
- Wc ülőke fertőtlenítő spray használata után te ráülsz a wc-re vagy ugyanúgy papirt teszel rá?