Tényleg ennyire félénk, vagy nem érdekli a srácot a lány? (beszélgetés)
Én nem foglalkoznék azzal a sráccal. Az csak szöveg, hogy félénk. Ha igazán akarná a lányt, akkor menne utána. De, ha mégis nyámnyila, akkor meg azért felejtős...:(
Két sms-nél többet küldeni (válasz nélkül) már zaklatásnak számít.
Amelyik pasit igy es ennyire kell tuszakolni, hgy legyen barmi is, kellene a fenenek...
Lehet, hgy a pasi felenk VAGY van csaja VAGY egyszeruen nem erdekli a lany VAGY meleg, 62 verzio...
Almas az ugy :)
ez nagyon diplomatikus válasz volt
asszem:D
Eddig nem mondtam, asszem :D
Na igen.
Ezt is mondod.
De ugye mondod az "anyám borogass"-t is?!
Vagy tán nem?
Vagy tán hülye vagyok?
(megjegyezném, hogy az utóbbi feltételezés a valószínűbb)
Imádom ezeket az elméleteket... :)
Közben rémlik valami..
Vavyan Fable könyveiben olvashattam
de hogy ö volt-e a szólás anyja, azt nem tudom?
bizonyára a barátok tapintatosak. mégis mit kéne ezen erőltetni? a legfélénkebb srác is tud nyomni egy sms-t, és akármilyen okból nem akar a lánnyal beszélni, el kell fogadni. van más srác is a világon :)
tök kellemetlen lehet a barátok nyomulása. én elküldeném őket a fenébe.
Miért? Veszélyeztetett fajhoz tartoznak?
Azt is mondták, hogy látták a srácon, hogy jól érzi magát a csajjal.
De akkor meg miért nem reagál semmire a srác? ááááh
A legjobb az egészben, hogy nagyon sokan össze akarják őket hozni.
Azzal, hogy megmondod a kedves barinődnek, hogy ne nyomuljon.
Hát ez nagyon jó kérdés...
Mindig is bejöttek neki a félénk srácok.
Nem tudom, hogy tudnék neki/ nekik segíteni.
ANdi azt mondja: "Medve anyám!"
ne írjon, a srác elkérte volna a számát, ha akarja, válaszolt volna, ha akar. egyszerűbb így, hogy nem reagál, mint megmondani, hogy bocs, nem vagy pálya. ha a lány ennyire odavolt érte, megtette, amit lehetett, kezdeményezett, most már fölös, mert csak nyomulás és ciki kategória
Hexike! Aztán a barinőd mit eszik ezen a kis töketlen majmon?
Ha ő is használja, valószínűleg tudja.
Szerintem, biztos sötét szobában összekuporodva a sarokba fél a srác, mi van a lány újra sms-t küld?? És az a rémes félelmetes hang ismét megszólal? Mi van ha, újra integetnie kell??? Rémes lehet szegénynek... Egyébként meg lehet, próbálja empatikusan a lány és a barátok tudtára adni, hogy nem akar semmit attól a lánytól... Vagy tényleg elrabolták az idegenek ezért nem jó a telefonja... És nem mer lemenni az utcára mert a rózsaszín tehenek még mindig hegesztenek a liftaknába...Ez a véletlenek egybeesése.. Kitartást!!!
De, bizti ismered,csak most nem jut eszembe a pontos felhasználói neve.
(meg az se, hogy honnét van plagizálva a jeles mondás)
csaj, pasi, buli, srác, puszi;
ki a f*mat érdekli??
Van az úgy, hogy 2 ember között semmit nem mozgat meg az, hogy a barátaik összeboronálnák őket.
A srác nem félénk, hanem csak egyszerűen nem jött be neki az a lány.
Tudtam!!! Tudtam, hogy megint a gyíkemberek voltak!! Már mindenhol ott vannak, érzem!
:DD
Ne írjon sms-t, mert még most sem jó a srác telefonja, bibises a kijelző, nem tudja elolvasni.
Ez 100%, mert én is akkor nem válaszoltam sms-re, amikor a kijelzőm el volt törve.
Érdemes próbálkozni.
Örülök, hogy segíthettem.
További ajánlott fórumok: