Tényleg csak így lehet jogosítványt szerezni? (tudásbázis)
Legközelebb a fiad beszéljen erről az oktatóval, mobiltelefonnal, akármivel vegye fel. Ügyeljen arra, hogy kiderüljön a beszélgetésből, hogy nem az ő fejéből pattant ki! Így már lesz bizonyíték. Sajnos anno nem jutott eszembe,mikor az egyetemre így senki nem hitte el, hogy a tanár pofára buktatott és nem tudásra, bár nálam videó kellett volna, hogy az arcát is lássák.
Én is hallottam már , hogy direkt buktatnak a pénz miatt, de ne tudom igaz-e. Egy olyan lány mondta, aki "mindig mindent tud", neki "mindig igaza van", ha mást ér ilyen akkor hülye. Természetesen azt nem tudhatom, hogy jogosan buktatták-e meg vagy a pénzért , mert nem voltam ott. Csak ismerem a lányt ezért kétségeim vannak :)
Hát szerintem ahelyett, hogy fenyegetőztök, srácnak kell összekapnia magát és akkor sikerül.Először itt keresném a hibát.
Emellett lelkiismeret-függő a dolog, vagy belementek vagy nem.Valahol a férjednek is igaza van.50-50% tudod.
De viszont ha tényleg nem érett meg a vezetéshez, és megkenve megy át, isten irgalmazzon másokra nézve....Valahol ez is gáz...
Aki járt már így, adjon tanácsot:
Fiam - már 10 pótórával - nem tudott átmenni az első forgalom vizsgán. Oktatója azt mondta, meg lehetett volna szerezni, 30 ezerrel. De ezt csak négyszemközt mondta. Senki nem hallotta. A fiúk nem is beszélnek róla egymás között, ahogy járnak még vezetni. Most ott tartunk, hogy még 12 ezer a vizsgadíj, még kell 3-4 pótóra, s még 30 ezer a "megoldás" pénz. Össz-vissz 50 ezer. S már eddig is benne van 140 ezerbe!!!
Férjem azt mondja, ki kell fizetni, mert ez a mai Magyarország!!!
Felháborító!!! Fel jelenteni nem tudjuk, mert mivel bizonyítjuk? Biztos nem nekünk hisz a bíróság, hanem az oktatónak.
Vagy menjen másik céghez vizsgázni?
Mit lehet tenni?
Ki járt már így?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ido alatt lehet leggyorsabban jogositvanyt szerezni?
- 14 éve lejárt a jogosítványom. Meg lehet-e még hosszabíttatni? Ha igen, hol kezdjem az intézkedést?
- Kismotorra a jogosítványt hány éves kortól lehet megszerezni?
- Autóhitelt csak jogosítvánnyal lehet felvenni?
- Meddig lehet letenni a jogosítványt?
- Nagymotorra már tényleg elég a B kategóriás jogosítvány?