Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Teljesen távol kerültem az élettől és az emberektől, régi önmagamtól fórum

Teljesen távol kerültem az élettől és az emberektől, régi önmagamtól (beszélgetés)

1 2
53. tumbo2 (válaszként erre: 48. - Guruljka)
2021. júl. 28. 08:57
mikor gyesen voltam,az apám már nyugdíjban volt.reggel megkérdezte,mit hozzon a boltból,ezzel ki is merült az egész napi társalgásunk.
52. d4fd7bb1a9 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 28. 08:42

Csak te segíthetsz magadon, csak te! Gondolkozz el rajta.

Mást nem érdekel, hogy vagy.

51. 92a40235c8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 27. 23:33
prioritás
50. Guruljka (válaszként erre: 49. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 27. 18:51

Letettél róla, belefáradtál...?

Kérdeztem már: mi az, amiért nem tudsz örülni a más örömének?

Van iott az egyik klubban egy fizikai nem kicsit beteg. Mindenkit számon tart, drukkol, vele örül.

És ha meg nem kérdezzük, mi van vele, hogy nem ír, akkor nem tudatja, hogy ma különösen sz@r napja van. (Egészségileg.)

49. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - Guruljka)
2021. júl. 27. 18:44

Nem értetek meg.Nem picsogni akartam.Az igazság, nem érzem jól magam, úgy fizikailag, mint lelkileg, agyilag, sehogysem.Ezt az életben nem mondhatom el, mert akkor elfordulnának tőlem a munkatársaim, családom tudja ugyan, de úgy kell csinálnom, mintha nem lenne semmi baj, hogy ne bántsam őket.Ők ilyenkor azt hiszik,

minden rendben van.Valameddig még csinálom, megyek dolgozni, eljátszom, hogy jó nekem, de van mikor a munkahelyen is nehezen folytom vissza a sírást. Egy riportot hallgattam a depresszióról és önmagamat fedeztem fel az interjúalanyban.Nem kicsi a baj. Igen, elcsesztem valamit, az egész életemet, de nem szándékosan, és sokszor jót akartam, de rosszul sült el.Minek írok ki fórumot?Talán, mert kapaszkodom még az utolsó cérnaszálba is.De tudom, felesleges.Pszihológusnál nyilván jártam, de nem lett jobb, mert már nem tud visszaterelni a helyes vágányra.

48. Guruljka (válaszként erre: 37. - Tien)
2021. júl. 26. 16:54

Én sem vagyok társasági lény. Hónapokig elvagyok magamban, szerencsére nem kell munkahelyre járnom.

Ha hirtelen mégis hiányozna valami társaság, akkor azért van.

Ez a birkára emlékeztető szó nálam nem használatos. Gyerekkoromban volt utoljára barátnőm, akivel nap mint nap együtt voltunk. Azóta csak terhemre lenne, ha valaki a mindennapjaimon lógna.

A fiammal együtt élek, de ő is van, hogy napokon át alig szól. Különben is 12 órában dolgozik, inkább csak a szabadnapjain kommunikál.

Viszont fórumot még nem írtam ki. Ha elcsesztem valamit, akkor sem. El kell tudni vinni a kudarcokat is.

47. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Amaunet)
2021. júl. 26. 16:44
Igen itt vagyok, a neten lógok, úgy mint más , bárki aki Hoxázik.
46. Amaunet (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 20:27

Igen, van élet a net nélkül. De pl. te is itt keresel választ problémádra és nem "hagyományos módon" megpróbálsz az élethelyzetedhez alkalmazkodni vagy azon változtatni, hogy boldog legyél.

Nem azzal kezdted, hogy írsz egy listát, hogy mi tetszik és mi nem. Nem azzal kezdted, hogy miként változz meg.

45. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - 55Judit)
2021. júl. 25. 19:31
Régen, nem volt ennyi lelkibeteg ember, van dolga a pszihológusoknak bőven.Mivel nem volt internet, nem volt internetfüggőség sem.Nyilván ami nem létezett, anélkül az ember simán elvolt.Ha megfigyeled az embereket a tömegközlekedési eszközökön, vagy akár munkahelyen szünetben, mindenki az okostelefonján lóg. Sőt étteremben családi ebédeken is sajnos okostelefonoznak.Ilyen lett a világ.Ez nem jelenti, hogy nincs élet az interneten kívül.
44. tien (válaszként erre: 43. - 55Judit)
2021. júl. 25. 19:12
Köszönöm szépen , kedves vagy 😊
43. 55Judit (válaszként erre: 42. - Tien)
2021. júl. 25. 19:07
Ti jól csináljátok. Nagyon-nagyon sok boldog évet kívánok nektek együtt!
42. tien (válaszként erre: 41. - 55Judit)
2021. júl. 25. 19:04

Nem.

Ketten vagyunk a férjemmel.

Tökéletesen működik.

Az idő ami prioritást élvez.

Nem pazaroljuk felesleges dolgokra ,emberekre.

Az egyszerű ,értelmes és meghitt pillanatokat szeretjük.

Nekem ez a normális ,ezek szerint vagyunk még így páran👍

41. 55Judit (válaszként erre: 40. - Tien)
2021. júl. 25. 18:33
Na ezért szeretem jobban az állatokat mint az embereket. Elvétve találni olyat a környezetemben, akik nem csak beszélnek hanem mondanak is valamit. Sajnálom, de nem vagyok az üres fecsegésre kíváncsi. Ahelyett hogy azt hallgatnám, értelmes és örömteli dolgokkal töltöm az időmet ami gyorsan fogy, és a legértékesebb dolog a világon. Ugye te sem fecsérled értelmetlen dolgokra? :)
40. tien (válaszként erre: 39. - 55Judit)
2021. júl. 25. 18:20

Nekünk.

Sokan nem értik ,hogy miért nem barinőzöm, és unom halálra magam érdektelen témák miatt.

Mi vagyunk ,kedves fórumtársam a kisebbség 😉

39. 55Judit (válaszként erre: 37. - Tien)
2021. júl. 25. 16:26
Nem fura kattanás. Szerintem tök normális.
38. 55Judit (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 16:25
Te valóban bajban vagy ha azt hiszed hogy az interneten és a hoxán túl nincs élet. Mióta létezik az internet? És mióta az emberiség? Szerinted régebben mély depresszióba esve vártuk egy csendes sarokban hogy mikor teszi elénk valaki az internetet? 🤣
37. tien (válaszként erre: 23. - Guruljka)
2021. júl. 25. 16:14

Nyílván nem gondoltam komolyan .

De azt mindenképpen vallom ,hogy sokat segít egy kisállat szeretete.

Eleve gondoskodni kell róluk ,nincs idő a vélt ill. valós sérelmekkel foglalkozni.

Nem vagyok egy barátnős típus ,el vagyok tök egyedül ,sőt!De ez az ên fura kattanásom.Ezért soha nem volt öribarim.😁Azt is megértem ,hogy másnak kell a kommunikáció más emberekkel .

2021. júl. 25. 15:54
Hát akkor válaszolj!🙂 Kérdeztem, te szoktad-e keresni azokat a "barátokat". Egyébként én szívesen segítenék neked, bár fogalmam sincs hogyan tudnék. Mindenesetre van tapasztalatom közeli családtaggal kapcsolatban depresszióval.
35. Guruljka (válaszként erre: 34. - Guruljka)
2021. júl. 25. 15:45
Utánanéztem:49 éves voltam.
34. Guruljka (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 15:43
Kb. 50 éves voltam, amikor hozzám is begyűrűzött az internet, és addig sem unatkoztam.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - 55Judit)
2021. júl. 25. 15:40
Komoly? De ott nem lenne internet, meg Hoxa...Nem lenne unalmas?
32. 55Judit (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 15:29
El sem hiszed hányszor elképzeltem már. 😂
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - 55Judit)
2021. júl. 25. 15:18
Akkor te ellennél egy szigeten, ahol nincsenek emberek, csak állatok? Képzeld el, hogy milyen lenne?
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Bogyoka89)
2021. júl. 25. 15:15
Szeretek beszélgetni, ezért szivesen válaszolok.
2021. júl. 25. 15:09
Úgy látom nem szívesen válaszolsz az itt feltett kérdésekre, viszont összességében nem túl sokat írtál magadról.
28. 55Judit (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 14:38

Az állatokkal nem lehet, az emberek nagy többségével meg nem érdemes.

Én egyedül rendkívül jól érzem magam. Mindig van jobbnál jobb elfoglaltságom. Sajnos a kutyám meghalt, de most van egy befogadott cicám.

Szóval ha fontossági sorrendet állítok, az a következő: Első helyen vagyok én, egyedül. Második helyen vannak az állatok, aztán egy naaagy szünet, és csak ez után következnek az emberek. :)

27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - 55Judit)
2021. júl. 25. 14:31
Állatokban ritkábban csalódik az ember, de nem lehet velük beszélgetni, eszmecserélni, programot tervezni.Amúgy nem vagyok már olyan fiatal, gyerekem is felnőtt.
2021. júl. 25. 14:23
Hány éves vagy?
25. 55Judit (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 25. 14:23
Nálam fordítva van. Sokkal jobban szeretem az állatokat mint az embereket. Ezt annak fényében mondom, hogy 66 év alatt szereztem bőven tapasztalatot ezekkel és azokkal kapcsolatban is.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Guruljka)
2021. júl. 25. 14:16
Van kutyám, de nem vagyok állatimádó. Nem pótolja az emberbarátot.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook