Telefonbetyárkodtál már?Mi volt a sztori és mi lett a következménye? (beszélgetés)
Csörgött a vonalas telefonunk. Felvettem, beleszóltam: -Hallo? Erre halk, suttogó férfihang válaszolt: -Elment már? Jöhetek? Erre én mondtam, hogy: -Gyere!
Azóta is gyötör a lelkiismeret, hogy szegény pasinak egy féltékeny férj nyitott ajtót... talán. :)))
Mi egy volt kollégánkat "szívattuk" meg,mert mindig szemétkedett.Az állatkert telefonszámát felírtuk egy papírra,meg a Dr.Jónás nevet,és amikor összetalálkoztunk vele,odaadtuk neki,hogy hívja vissza,mert telefonon kereste,és őt nem találtuk akkor sehol.Mindezt persze Április elsején.Na volt röhögés,amikor bejelentkezett neki az állatkert,és felvilágosították.
Egy időben meg a melóhelyünket hívta valaki minden hajnalban,de sosem szólt bele.Mondtam a kollégámnak,hogyha legközelebb felveszi hajnalban a telefont,úgy jelentkezzen be,hogy Halló itt a hullaház!Na attól kezdve nem volt több ilyen telefon!
Mi is csináltunk hasonlókat barátnőmmel, bár az inkább csak akkor volt vicces, most már annyira nem:)
Felhívtunk a telefonkönyvből találomra valakit és megkérdeztük, hogy mikor szállíthatjuk a lila kádat amit rendelt...
És ugye mindenki azt mondta, hogy hát ő nem is rendelt...mi meg mondtuk, hogy sajnáljuk de ki kell fizetni, mert csak Önnek lett egyedileg legyártva és nem volt olcsó, majd küldjük a számlát.
Mi is telefonbetyátkodtunk párszor.
Mi telefonfülkéből hívtuk a tudakozót pár barátnőmmel és mindig sorsoltunk hogy ki legyen az épp aktuális telefonáló.
Nem voltak olyan vicces sztorik, inkább csak számunkba volt nevetséges. Olyasmiket kérdeztünk, hogy külföldiek vagyunk, monja el részletesen hol találjuk a Corát, innen és onnan hogy jutunk el oda. És akkor közbe szóltunk olyasmiket, hogy de merre kell kanyarodni? és társai. :)
Szóval ilyen épp akkor kitalált egyszerű butaságok voltak.
A pénztárcás trükköt mi is próbáltuk. :D
mi csak pénztárcáztunk...
pénztárca ki az utcára, rá damil.és mikor hajoltak érte elkezdtük húzni...:D
További ajánlott fórumok:
- Az abortusz következményei
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Hétköznapi fordulat, meglepő változás. Mindennapi következmény?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Volt már rá példa, hogy lány létedre verekedtél? Mi lett a következménye? Mi volt az indíték?