Telefon megrendelése (beszélgetős fórum)
Mert szerinted mindenkinél mindenre van idő..?
Mellesleg sokszor azt se tudják a kedves ügyfelek hogy merre állnak arccal..
Egyébként a központ hivogatja az ügyfeleket nyugi... Tudom.
Nekem is gyanús, lehet a pénzt csak utalnia kellett volna?
Ilyeneket CSAK személyesen!:)))))
Menj be személyesen, ha ilyen nehézkes a kapcsolat ismételt felvétele azzal, aki ezt telefonon keresztül neked ajánlotta, akkor ki tudja, mennyire igaz-nem igaz, hogy ő a T.- ... szolgáltató embere???
Egyébként ez nagyon érdekes, mivel nekem is 1 héttel ezelőtt járt le a hűségidőm, nekem is vannak pontjaim, voltam bent az üzletben... egy szóval sem mondták, hogy van ilyen lehetőség...
Bonyolultnak találod?
Akkor a telefon menürendszere milyen lesz?
szerzőség jelszóval tudsz belépni a telekom.hu-n keresztül (telószámod plusz az a jelszó, ha nem tudod, nem baj, menj be üzletbe, kérj újat.)
vagy menj be és vedd meg üzletbe, ha nincs készleten akkor megrendelik neked ők webshopon keresztül.
???
Felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy beslattyogsz egy T üzletbe.
Ehhez talán abba az üzletbe kéne bemenni.
Én ma pont ezt fogom tenni csak más egyéb miatt. Nálam már kihúzták a gyufát a csodás "akciókkal".
További ajánlott fórumok:
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a...
- Segítség! Rossz bútort kaptam, a megrendelt helyett!
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?