Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj recept

Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj recept

A Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj hozzávalói:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0, 5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors


A Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj elkészítési módja:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk. szalvétagombóccal fogom elkészíteni. ( 4 zsömlét felkockázni, 3 tojás sárgáját, 1 teáskanál sót, 1 dl tejet,2 ev. kanál lisztet, 1 dl olivát összekeverni és ráönteni a zsömlére, majd a 4 felvert tojás habot belekeverni.beletenni egy gézzacskóba és kb. 25 ' főzés után kész. szépen lehet szeletelni ha egy kicsit hül.)


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes mustáros, fokhagymás karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook