Tejszínes mustáros hús recept
A Tejszínes mustáros hús hozzávalói:70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors
A Tejszínes mustáros hús elkészítési módja:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. jún. 2. 05:32
A tejszínes mustáros hús elkészítési módja és hozzávalói.