Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept

Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept

A Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell hozzávalói:
50 dkg csirkemell filé
15 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
25 dkg gomba
2 dl főzőtejszín

őrölt fehér bors
ételízesítő


A Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk. Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook