Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept
A Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell hozzávalói:50 dkg csirkemell filé
15 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
25 dkg gomba
2 dl főzőtejszín
só
őrölt fehér bors
ételízesítő
A Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk. Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. máj. 10. 17:14
A tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.