Tejszínes Endívia recept
A Tejszínes Endívia hozzávalói:8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors
A Tejszínes Endívia elkészítési módja:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. febr. 20. 10:47
A tejszínes endívia elkészítési módja és hozzávalói.