Tejfölös toros hús recept


4 szeméjyre
2 fej hagyma
50 dkg hus
1kg savanyu káposzta
1 nagy tejföl
olaj só bors piros paprika
A Tejfölös toros hús elkészítési módja:
A hagy mát kockára vágjukés olajban meg dészteljük és rátesszük az ugyancsak kockára vágot hust pörköltöt csinálunk belőle és beizesitjük./só bors pirospaprika /.Készre csináljuk. A savanyu káposzta felét bele rakjuk egy tepsibe és erre ráöntjük a pörköltöt vigyázni arra hogy egyenletesen jusson minden hova .Erre hejjezük a káposzta másik felét szépen eligazitjuk rajta és rá öntjük a tejfölt 250--300 fokos sütőben addig kel sütni mig a tejöl nem pirul meg a tetején.
Tálaláskor még szoktam tejfölt kirakni .Fris kenyérel kitünő vitamin ban is gazdag étel
Jó étvágyat hozzá
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: jaktur, 2009. nov. 4. 15:13
A tejfölös toros hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.