Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket! (tudásbázis)
9. Hoxa
2011. jan. 18. 13:38
Köszönöm szépen!
8. bring12
2011. jan. 18. 13:20
szia!stickletti ropi,sp.a.ros chips natur,ami henger alakú dobozban van,mazsola,babapiskóta,kuki,a kukinak van édes változata is,amit a co.o.p-ban lehet kapni,zizi,gesztenye marci,ami nagy kedvencünk,kölesgolyó,nápolyiból is a s.p.ar saját terméke ha jól emlékszem citromos,mi ezeket szoktuk enni!
7. smumika
2011. jan. 18. 12:19
sticleti ropi
6. gyongyi0313
2011. jan. 18. 09:54
aszalt gyümölcs, sós mogyoró
5. Hoxa
2011. jan. 18. 09:54
Aszalt gyümölcsök akkor mehetnek?
Köszönöm a tippeket, megnézem a Lidl chipseket is és az aszalt gyümölcsöt is szeretik a gyerekek.
4. Évili84
2011. jan. 18. 09:50
A chio chips is tartalmaz tejport. Én a hétvégén a Lidl-ben találtam tejmentes kekszet és chips-et. Őszintén remélem, hogy tényleg nem tartalmaz. Csak olyan terméket vettem ami az összetevőkben nem tartalmazott semmilyen tejszármazékot és még az sem volt ráírva, hogy tartalmazhat.
A gumicukrot is érdemes elolvasni. Én még a baconben is találtam ami tartalmazott tejport.
3. Serry
2011. jan. 18. 09:48
Kölesgolyó, buláta, almaszirom, gyümölcs.
2. f5848578d5
2011. jan. 18. 09:43
gumicukor, chio chips (bacon, paprika)
1. Hoxa
2011. jan. 18. 09:37
Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Fehérjebevitel tejérzékenyen...de mivel?
- Bolti rágcsálnivaló helyett mit egyen a gyerek?
- Sógornőm a 9 hónapos babáinak még mindig csak pürés ételt ad. Nem kellene már darabosat enniük, rágcsálniuk valamit, kézbe venni a kaját?
- Sziasztok!Olyan anyukákkal szeretnék beszélgetni, akiknél tejérzékenység miatt nem hízott a babája.
- Van másnak is tejérzékeny és refluxos csecsemője, aki anyatejet eszik? Hogy vészeli át az ordításokat? Használ valami?
- 7 hónapos tejérzékeny babám nem eszi meg a tápszert!