Teherbeesés fogamzásgátló után (beszélgetés)
Szia!
Nekem az orvosom azt mondta,hogy az abbahagyására követően is akar összejöhet a baba, ezért is lehetnek “balesetek” ha kimarad egy-egy nap a tabletta szedés közben. Az számít szerintem hogy erre hogy reagál a szervezeted, ha már a pár naposrol kezd visszaterni a régi kerékvágásba a menstruaciod az szerintem jó jel 😊
Ismerősömnek a propolisz cseppek is segítettek, érdemes utána nézni.
Egyébként vannak ilyen ovulacios tesztek is, jelzik mikor van a peteeres, és elvileg akkor esélyesebb a teherbeeses.
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön 😊
Nálunk szerencsére a második hónapban összejött, pedig szedtem 7 évig a gyógyszert.
Én a következő hónapban teherbe estem.
Régi típusú, magasabb hormontartalmút szedtem.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha évekig fogamzásgátlót szedtem, viszont idén áprilisban abbahagytam, akkor kb. mennyi az az idő, míg kiürül a szervezetből és jön a baba? Tudom, hogy elméletileg ezeknél a gyógyszereknél azonnal teherbe lehet esni az abbahagyása után, mégis mindenki azt mondja, hogy hónapok mire kiürül. Azóta mióta abbahagytam, most van az első olyan menstruációm ami hasonlít a gyógyszer szedése előttire , eddig 3-4 napos volt, most kitart már majd egy hete. Talán ez egy kedvező jel, hogy minden áll vissza a régi kerékvágásba? Tudom, hogy orvosilag ez a majd fél év még nem ad okot aggodalomra, hogy nem estem teherbe, de nyilván aki már nagyon szeretne babát, mint mi is, igen is soknak érzem és csalódok minden hónapban:(
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Mivel hozhatom helyre szervezetemet a 11 év fogamzásgátló után?
- Tervezett teherbeesés időpontja előtt szerintek mennyivel korábban kell a fogamzásgátlót letenni, és még másképp védekezni?
- Mik a tünetei a fogamzásgátló melletti teherbeesésnek?
- Bélendometriózis műtétem volt, előtte Mistral fogamzásgátlót szedtem, mekkora a teherbeesés esélye?