Tegyük macskabiztossá a karácsonyfát! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
6. klárcsi
2009. máj. 20. 17:10
ugyan nem aktuális, de mi mindig kikötjük a fát így a cicc csak alatta gubbaszt, lamellát majszol és rosszalkodik. az előző macsek leborította, azóta ez a módszer
5. LoLiNa
2007. nov. 30. 04:42
műanyag diszek és fa kikötözés :D de nem macska ellen, gyerek ellen :)))
4. 9c8d4ae28b
2007. nov. 29. 17:49
Rettegek ettől. Félek nálunk semmi sem fog beválni, nagyon játékos a macskánk, mindenre felmászik. A konyhaablakban képes csimpaszkodni 2 mellső lábával és csak bámészkodik kifele. A virágaimat kegyetlenül pusztítja. Talán a műfenyő beválik...
3. zena01
2006. szept. 23. 15:35
Szerencsére a cicák nem borítják fel a karácsonyfát, de a kisebb előszeretettel eszi le a fáról a lamettát. Amióta észrevettem, csak a közepéig ér le. Hogy mit szeret rajta nem tudom.
2. emagdi
2005. dec. 17. 19:08
nálunk műanyag fenyő lesz, műanyag díszekkel.
egyetértek, hogy sokkal szebb a valódi fenyő, de a műanyag talán kevésbé fogja megmozgatni a fantáziáját a macskinak, mint az igazi:)))
néhány apró díszből biztos macskajáték lesz,szerintem ez elkerülhetetlen
1. Hoxa
2005. dec. 14. 15:43
Hamarosan itt a Karácsony, a szorgosabbak már el is kezdték a tervezgetést, a lakás díszítését. Minden évben nagy gondot fordítunk arra, hogy karácsonyfánk csodálatos legyen a rajta függő díszekkel, csillogó girlandokkal, és a színes szaloncukrokkal. Idén nézzük a karácsonyfát egy macska szemével. Csillogó izzók, fényes díszek, egy vaskos törzs, amin fel lehet mászni, és egy tökéletes rejtekhely, ahonnan rá lehet ugrani a gyanútlan emberekre! Melyik macska tudna ellenállni egy ilyen "játszótérnek"? Nézzünk néhány módszert arra, hogy ezen a Karácsonyon megmaradjon a fánk is, és a cicánk is boldog legyen.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?