Tegnap futáskor ráléptem véletlenül egy csigára, mert nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt akár én is kiírhattam volna. Mindig sikerül kikerülni őket,de pont tegnap nem,pedig annyira figyeltem,hogy az összes többi csigát kikerüljem,h pont arra az egyre ráléptem,és ja,jó szar érzés.
Azokkal meg ne is törődj,akik ezt elbagatelizállják vagy kinevetik, szegénykék még nem tartanak ott ahol te :)
Miféle csiguszok?
Szedd össze őket,
pörköltnek jó!💁♂️
A közvilágítás néhol elég vacak, úgy.
Látom egyeseknek valamiért nagyon fáj, h egy gerinctelen élete is számít valakinek. Ha egy kiscicát tapostam volna le véletlenül, akkor már rég meg lennék lincselve.😳
Azért nem kéne átesni a ló másik oldalára!
Szándékosan én sem bántom a csigákat, de néha bizony megesik az ilyen véletlenül.
És akkor mi van? Nehogy már én érezzek bűntudatot, mert agyoncsaptam egy szúnyogot vagy egy ritkán a házba betévedt legyet, hangyát vagy Harlekin katicát. 🤪
Remélem az emberekkel is hasonlóan jól bánsz...
Van ismerősöm, aki teljesen odavan, ha lecsap egy szúnyogot, de az embertársaival szemben semmire sincs tekintettel, egy kíméletlen szemétláda.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig