Tegeződés vagy magázódás? (beszélgetés)
Szegéééééééééény ... :/
:D
Kislányom! A nyaralás 3 hete alatt semmi gond nem volt.D 1 hétre hagytunk magadra, és máris a taknyos sráccal próbálkoztál?! DD Már az elején megmondtam, hogy nekem nem szimpi.
Én is érdeklődtem azóta, és nem találtam idősebb nőt, akit tegezne. DD
Ezen ne izgasd magad, inkább gondolj a sok jó élményre! DDD
Szerintem nem szidja magát mert beszéltem a kollégáival és ők is pontosan így jártak vele.
Idősebb nők megkérték a tegeződésre de elutasította mondván nem barátkozós típus.
Nyilván nem is bratyizni akarnak vele mint ahogy én sem.
elhiszem.
de nem a megfelelő módon fejezi ki a vonzalmát irántam.
Tetszel neki, akar tőled valamit.
Gyerekeket kihoztad már a gyiviből?
Nem tudom hány éves a férfi, de a 20 év körüliek tudnak nagyon érzékenyek lenni erre a magázódás-tegeződés dologra. Ők valamilyen szinten a felnőttségük megkérdőjelezését látják ebben.
Persze idősebbek között is előfordul, hogy valaki a tiszteletlenség jelét látja a tegeződésben.
Sok függ attól is, hogy milyen formában ajánlod fel valakinek a tegeződést.
Szóval elvileg nem voltál illetlen, de ez megint olyan kérdés, amit csak akkor lehetne megválaszolni, ha ott lettünk volna. :)
Engem rengetegen letegeznek napközben. Jól viselem.
Az előbb bóbiskoltam is úgy 20 percet...
engem ma letegezett egy ismeretlen nő.
egyik tanáromnak a munkatársa.
a tanárommal magázódunk.
a nő milyen alapon tegez le?
nem tudom, ki h van vele, de engem zavar.
én sem bírok aludni emiatt. :)
Az etikett szerint ket azonos nemu ember kozott, az kezdemenyezheti a magazodast, aki a magasabb rangu, pl.munkahelyen. Ha azonos nemuek, de nem egykoruak, az kezdem.a magazodast, aki az idosebb.
Hivatalos kozegben nem illik viszont letegezni senkit, akkor sem, ha fiatalabb, v.egykoru velunk,elso alkalommal,ismeretlenul. Kesobb, ha erre sor kerul, kezdemenyezhetjuk a tegezodest, ha idosebbek vagyunk.
De most itt ellenkezo nemuekrol van szo a topicban.
Ha munkahelyen is tortent a dolog, akkor sem a rang az elsodleges, hanem az, hogy no kezdemenyezte a tegezodest. Innentol kezdve tok mindegy hany eves az illeto, tok mindegy milyen rangu, ugy illett volna, h.elfogadja a tegezodest.
De sajnos egy bunko. Nem tudsz mit csinalni, hibat nem kovettel el.
Könnyen nyomon követhető kivel kivel milyen a viszonya:)
Ezzel az illetővel nekem inkább iszonyom lesz :)
Dehogy voltál illetlen, tudomásom szerint ez a módja a tegeződés megkezdésének.
Egyébként van egy ismerősöm, akivel tizenéves korom óta magázódunk, korombeli; ő nőkkel nem tegeződik, csak ha intim kapcsolat is van köztük. (Erre egyáltalán nem pályázok:) )
Lehet, hogy az általam ismert "Péter úrral" akadtál össze? Én eddig azt hittem ő az egyetlen ilyen furcsaszabású emberke:D
További ajánlott fórumok:
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?
- Tegeződés vagy sem...
- Tegeződés vagy magázódás? (Válaszadás előtt az első hozzászólást kérlek olvassátok el!)
- Orvos beteg kapcsolat...Kinek illik kezdeményezni a tegeződést?
- Az illem mit kíván tegeződésnél, ha a nő a fiatalabb és a másik fél egy férfi?
- Bölcsődében szülői- gondozónői tegeződés.