Bölcsődében szülői- gondozónői tegeződés. (beszélgetés)
Szia!
Előző munkahelyemen a magázódás volt a bevett szokás.12 év után egy másik bölcsődébe mentem dolgozni,ahol semmi kivetnivalót nem érez a főnökség a tegeződésben.Tapasztaltam én már magázódó szülőtől tiszteletlen magatartást.Véleményem szerint közvetlenebb a kapcsolat,a szülők is elmondásuk szerint úgy érzik.Egyébként mindig azt tartottam fontosnak,hogy szülőin megbeszéljük ezt a dolgot.Azt nem tartom elfogadhatónak,hogy csak néhány szülővel tegeződjünk,legyen egységes:vagy mindenkivel,vagy senkivel.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok:
Ildikó
Szia!
Nállunk tegeződik az összes szülö-gondozó egymással.Sokkal barátibbnak érzem.
Szia! Én gondozónő voltam és szülő is vagyok. Soha nem tegeződtem senkivel,ha csak olyan viszony nem alakult ki ami ezt megengedte! Általában a szülők többsége ( tisztelet a kivételnek), visszaél azzal ha tegez! Könnyebben megenged magának dolgokat, ami a magázodásnál nem fordulhat elő, mert az valahogy olyan, mint a -3 lépés a távolság! Ezenkivül szerintem a fiatal szülőknek jó érzés, ha nem nézik gyereknek őket, ha megkapják a tiszteletet!
Sokszor az ember elég kellemetlenül érzi magát, mikor bemegy valahova és rögtön letegezik. Pedig lehet, hogy csak udvariasság, de én mégis tiszteletlenségnek érzem!
szia Ata
Kedves Szülők!
Ti mit szerettek jobban:gondozónőkkel tegeződni vagy magázódni?Közvetlenebbnek érzitek a kapcsolatot,ha tegeződtök?Azért érdeklődöm,mert én egy gondozónő vagyok.Nagyon várom a reagálásotokat!
Köszönöm és mindenkinek szép estét!!
Sziasztok:
Ildikó
További ajánlott fórumok:
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?
- Normális a gondozónőtől ez a viselkedés?
- Orvos beteg kapcsolat...Kinek illik kezdeményezni a tegeződést?
- Minden gondozónő ilyen a bölcsiben?Ez a normális?
- Sérv miatt változtatnom kell. Gondozónő volnék bölcsődében...