Téged meddig engednek el bulizni? (beszélgetős fórum)
A 22:40 es busszal haza kell jönnöm. Ha nem teszem, egy hétig szobafogság, és a zsebpénzemet is megvonják. Szigorúan fognak. :)
Számomra inkább az a kérdés lassan, én meddig engedem majd bulizni?
addig amig csak akarok,hisz felnőtt vagyok!!!!!
sziasztok hát én ritkán járok bulizni havonta egyszer, de nem azért mert nem engednek hanem, mert nincs nagyon h kivel menjek mivel a legtöbb barátnőmnek van barátja és inkább együtt vannak. Anyumék legutoljára 4ig engedtek, de csak azért mert a barátnőm velem jött és itt aludt nálunk, egyébként nagyon aggódós anyum van még most is olyan h fennmarad megvárja mig hazajövök legtöbbször bejön megnézni h h érkeztem haza mindig megkérdi h jó volt e a buli.egyébként 16 éves vagyok
gáz hogy 1-kor eljössz ?
én annak idején sosem jártam sehova, igaz nem azért mert nem engedtek...
a lányom 17 éves , ritkán jár el valahova, de ha elmegy akkor az unokatesóknál alszik, mivel vidéken lakunk és nem tudna hazajönni...
a multkor voltak discóban akkor 4 körül mentek haza
elégedj meg azzal hogy 1.ig elengednek,és ha a szüleid látják hogy időben hazaérsz ,akkor biztos hogy majd egy idő után el fognak engedni hosszabb időre...én a halyedben elfogadnám hogy csak 1-ig lehetek ott,ne duzzogj, ne tegyél nekik megjegyzést,hogy miért csak addig...
egyébként abban az időben haza tudsz menni,?
ahogy írod kicsit maradiak.....lehet hogy így van , de azt ne felejst el hogy féltenek,
ha meg a többiek szerint ez gáz , ne foglalkozz velük...
Ameddig akartam maradni...nem szoltak bele....:) de azert aggodtak ertem...s feltettek....ugy hogy buli elott az esetleges negativ eshetosegek egesz aradatat vegig kellett hallgatni..;))
Nekem sosem szabták meg. Mindig csak annyit mondtak, érezzem jól magam! Néha esetleg megkérdezték, mikor vagyok várható! :-)
jav: halálát, kimúlását, trallala
Hát, sose felejtem el, amikor 18 évesen a bankett bulinkra hajnalban beállított édsanyám egy csinos melegítőben, kigúvadó szemekkel:)) Nekem napokig kellett könyörögni, hogy elengedjenek bárhova, 16 évesen mentem először barátokkal szilveszterezni, de akkor is majdnem meghiusult, mert jóanyám zokogva adta elő a hattyú halállát, hogy én otthagyom őket szilveszterkor. Aztán 18 évesen elkerültem tőle, soha többé nem kértem engedélyt semmire, és a kimaradt bulizást meg azt hiszem, túlzottan jól sikerült bepótolni..
Ha nem zenéltek, csak beszélgettek?
De ha ennyire "maradiak" örülj, hogy elengettek legalább eddig, lehet ez csak a kezdet, látni akarják mennyire vagy megbízható, engedhetnek- e tovább is.
20vagyok és nem jártam eddig se és most se bulizni..... amugy elengednének....
ááááá az a baj hogy a szüleim idősek így maradiak is nálluk ilet nem igen lehetne csinálni
Miért nem próbálod meg azt, hogy ha neked 1-re haza kell érned, jönnek veled az oszttársaid is, és nálatok folytatjátok a bulit, pizsamaparty címen?
beszélj a szüleiddel, nyugtsd meg őket, hogy bízhatnak benned, és biztosítva van hogy jössz haza és kikkel vagy.
hát én most szombaton discozni akarok de nemtom meddig engednek el szerintem max 1ig de az osztálytársaim mindig 2 3 óráig vannak bulizni avgy tovább olyan gáz hogy én már 1 kor eljövök
Nem bulizok, soha nem is tettem. Egyébként 21. :-D
Én már "nagy" vagyok, és ha akarnék bulizni, akkor azt akármeddig megtehetném. De nem akarok.
hát...ha rendesen viselkedem,finomat főzök, kimosok, vasalok egyéb házastársi kötelességeim is teljesítem akkor szombatonként akár a megasztárig is kimaradhatok.
Téged meddig engednek el bulizni? Ja és hány éves vagy? MErt ugye nem mindegy az sem!
További ajánlott fórumok: