Téged is használt már ki férfi, és dobott el?....mennyi idő volt mire tulléptél rajta stb? (beszélgetés)
Igen
és még most sem vagyok igazán túl rajta. Nem azon, amit csinált, hanem azon, ahogy csinálta. De a sorsom azóta jóra fordult. Kb. 8 év kellett hozzá, hogy valamelyest tompuljon a dolog. Igaz, én a rágódós fajta vagyok, más valószínűleg sokkal hamarabb túl tette volna magát rajta.
nekem nem is hiányzik...jobb lenne ha már békénhagyna minket...
én örülök ha megszabadultam tőle...
sztem azaz ember...már ha lehet annaK nevezni egy agyilag nulla....
egyszerűen nem akarja felfogni amit az ember mod neki....!!!!!!!!!!
vagy csakazértis az ellenkezőjét teszi....
kibírhatatlan,....!!!!!!!!!!!!!
de nem tudok mit csinálni vele már egy jópárszor megmondtuk hogy ne járjon páromhoz...hálistennek hozzám nem jár ...mert mi még nem lakunk együtt
de ide tuti nem jön mert akkor megverem azt kihívom a rendőrt és lecsukjáék magánlaksétrtésért...és megmondom önvédelem volt...
azt akkor majd tanul belőle...mert mindyg a saját albimba esettnekem...jah meg mikor elment a babám akkor páromnál voiltam s oda vagyok bejelentve tehát oda kihívhattam volna a rendőrt is ...és ezért kaphat 2-3 évet is ...
jah a másik meg hogy telefonon zaklatja páromat...
amgí fel nem jelenti vagy szájon nem vágja a kis taknyost
én nem beszélek vele sőt ha meglátom vagy meghallom a hangját már a plafonon vagyok...
nem adunk neki pénzt...!!!!!!!!!!
nem beszélünk már vele...ő jár le páromhoz...soxor már ki sem megy mert látja hogy az a mocsok álla kapuban...
Adolf kutya jó kiskutya ...természetesen védi anyuicit...nem szeresse az ilyen akakokat...
nem lenne a kerítés már széttépte volna ezt az embert...!!!!!!!!!
mert ő neki ez természetes....
hogy neki mindenki adjon mindent....
sőt ha nem kap meg valamit akkor meg van sértődve...
amikor eligazítást tartottam neki a dolgokról akkor nem tetszett neki...és nekemesett akkor vert meg úgy hogy,... :'(
hát nekem egyáltalán nem hiányzik!!!!!!!!!
sőt!!!!!!!!!
örülnék ha végre elköltözne a városból is........
mert már az utcára sem nagyon mer kimenni...csak páromig...mert annyi a tartozása és annyi fele hogy fúúúúúúúúúúú
jah meg páromtól kuncsorog pénzt mindíg ...mert neki nincs !!!!!!!!!
az anyjával él 25 éves létére...és dolgozni egyik sem szeret....:S
nem ez már a végén volt...akkor már nem laktunk együtt nem volt közünk egymáshoz...
az már az új páromtól volt...
egyszer,de akkor nagyon! :S
idő?1,5 év kb,minden nyavajával együtt! :)
sajnálom. :(
és nem lehetett észrevenni már az elején, hogy ilyen ember? :(