Téged becsaptak már a Tescoban, a Lidlben, az Obiban...stb? (beszélgetős fórum)
Én is dolgoztam multinál igaz nem bevásárlóközpontban,de nálunk nem volt motozás és vetkőztetés.Megalázó és szerintem nem szabályos!
Mi levontuk a hiányát a pénztárosnak.A cég nem járt rosszul és az alkalmazottnak is megmaradt a méltósága.
Ezt megtehetik?!
Ez nagyon megalázó!
Csoda hogy a fehérneműdet nem vetették le...
Én az Auchan pénztárában dolgoztam és van egy pár dolog amivel nem értek egyet, persze engem is sokszor értek hibák de ez nem direkt van a vevő kifosztására és engem is 'vertek' már át.
Az, hogy a kasszás valamiből többet üt, arról nem tehet, ha egyszer ott a vonalkód akkor ott van, az már az ő hibája ha egy-egy plusz belemegy, de ez elég durva hiba.És az hogy a nap végén szétosztják a pluszt, hát lehet a Tescoban így van az Auchanál akkor is kaptam felszólító levelet ha többletem volt, hiszen lehúztam a vevőt.3 bakiért kirúgás jár, elvileg, ez persze összegfüggő is.Ha valaminek nem jó az ára, arra sajnos figyelni kell tényleg, mert én is szoktam úgy járni hogy vonalkód és a rendszerbe lévő ár a vonalkódhoz nem stimmel.De erről már az osztályos főnököket lehetne faggatni hogy miket simliznek, mert olyan van hogy az akció napján nincs valami, elvihették a dolgozók.
Nekem volt egyszer egy mínusz 10ezres hiányom, hát amit akkor tettek velem sose felejtem el: biztonsági szobában női biztonsági őr elött fehérneműre vetköztettek, a létező összes holmimat átkutatták, a szekrényemet, mindent.Persze nem találtak semmit, hiszen sosem lopnék egy fillért se.Végül kiderült, hogy a főpénztáros elszámolta magát és én még csak egy bocsántot se kaptam, csak a manageremtől, de ilyenkor azért többet vár az ember mert baromira megalázó volt.Szóval azért ha pár ezer plusz vagy mínusz van az a kasszásnak se olyan jó.Persze ktudja a Tescoban mit művelnek...ha muszáj lenne dolgoznék megint multiban, mert jelenleg sincs munkám, de ha választani lehet ilyen kiszogáltatottnak nem érezném magam mégegyszer ha nem muszáj.Szóval a multiban max a legnagyobb főnökök zsebelnek, de ők rendesen.A kasszás ugyan olyan kiszolgáltatott. Nekem amúgy pont a Tescoban nmrég kakaóscsigát ütöttek a fahájas helyett, kakaós a olcsóbb szóval ebben az esetben én jártam jól...ilyen is van :))
Természetesen otthon is vannak jó emberek,csak sajnos nem ez az általános.
Utólag is elnézést kérek,hogy nem ezzel zártam a mondandómat.
Mi McDonald's-ban ettünk és a férjem telefonja a tálcán maradt.Aki megtalálta felhívta az utolsó számot amit hívtunk és megkérte,hogy értesítse a telefon gazdáját.Visszamentünk és egy fillért sem fogadott el a megtaláló.
Ritkaság de van ilyen!
Nem tartozik szorosan a témához,amit akarok irni,csak a becsületről egy jó példa.
Hollandiában az egyik gyorsétteremben voltunk,és egy jól félreeső boxban ültünk,mert teltház volt és ott felejtettük az asztalon a pénztárcát kb. 1500 euroval.Jó egy órányi autózás után vettük észre.Visszamentünk és el volt téve az irodájukban.Szerintem ez magáért beszél.
Még nem vettem észre, hogy átvertek volna...
Két hozzászóláshoz fűznék hozzá - Tesco:
1. a kettőt fizet és hármat vihet ill. társaik - minden terméket lehúznak a pénztárnál, és a blokk végén vonják le az összeget,
2. általában tescos kávékrémport használunk, a (nálunk) 169 forintosat, ez már nagyon régóta ennyibe kerül; néhány hónapja akciós termékként szerepelt a katalógusban: 249 helyett 179 ft!!! Hadd ne mondjam, hogy legutóbb is 169ért vettem meg...
Kemény üzletpolitika megy a fogyasztók megnyerésére, de ezt nem ragoznám; amit lehet én is a piacon szerzem be, és otthonról a szüleimtől.
Szerintetek ezt direkt csinálják a pénztárosok???
Szerintetek műszak végén osztoznak a többleten?? :)
Ne vicceljetek velem!
Teljesen igazad van.
De a magyar termék amit az üzletekben veszünk, az sem mind magyar, hiába a felirat.
Nehéz okosnak lenni.
Ez elég szomorú, hogy mindenütt becsapnak és nekünk kell a fejünkben tartani mit hol érdemes megvenni, a többiről nem is beszélek. Annyi minden másra nincs idő. Miért kell erre külön programot szánni?
Szomorú, hogy ide jutottunk. Nem elég, hogy annyi szemetet megetetnek velünk, még a többi szemetet is le kell nyelnünk?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Segítség BECSAPTAK, mit tehetek?
- Csúnyán becsaptak
- Hova fordulhatok, ha becsaptak?
- Úgy érzem ma nagyon becsaptak, de lehet csak én reagálom túl!
- Nagyon sikeresen becsaptak ma és én mindent el is hittem....