Te vennél bambusz bicikli szettet? (beszélgetés)
"ez egy igen jól összerakott bicikli" Ezzel vitatkoznék. :o)
Egy acél/alu váznál a csatlakozások hegesztve vannak. Itt az ilyen csatlakozási pontokat ragasztó tartja.
Nem említeném a kettőt egy lapon.
ez egy igen jól összerakott bicikli és erősnek is tűnik.
Nem mondom van benne némi félős dolog, hogy mi van ,ha összecsuklik, de ha azt vesszük, hogy bambuszból készülnek a riksák, amiben nem csak egy embert képesek szállítani, akkor azt mondom, vágj bele és utána meséld el, mennyire volt könnyű a szerelése és utána a vele való biciklizés :)
És ha egy picit is rosszul rakod össze, akkor kb. az életedbe is kerülhet... Mondjuk jössz le egy lejtőn 40-50-el...
Ehhez nem önbizalom kell szerintem.
Ebből a pénzből (mert el tudom képzelni mennyibe kerül), vennék egy normális bringát.
Amúgy is kérdés még az összetevők minősége..hajtókar, váltó, fék, fékkarok, stb stb.
És ezt elejétől a végéig neked kéne összeszerelned?
Amúgy meg nem bíznék meg benne, mindig az az érzésem lenne, hogy most akar széttörni alattam...
Amúgy frankón néz ki...
Használatra semmiképpen sem.
Ha veszel egy "gyári", eleve készre szerelt bringát bambuszból, az lehet, hogy bírná a napi strapát...Olvastam már tanulmányt, amely azt bizonygatja, hogy a bambusz egy nagyon erős anyag, és igen rugalmas is. Ez bringázásnál persze jól jöhet.Viszont ezek a bringák nagyon-nagyon drágák. Az ilyen "csináld magad"...hááát. Azért egy bringa nem lego. :o)
Van linked a bringáról?