Te szoktál ketcupot belefőzni a bolognai szószba? (tudásbázis)
44. 3d71aa27e8
2019. máj. 20. 11:02
Abba nem, de a pizzakrémbe pizzához szoktam keverni.
43. Epresturmix
2019. máj. 19. 22:26
Dehogy! 😒
42. csakelőre
2019. máj. 16. 14:20
Még csak az kéne.
Nem.
41. Lávli
2019. máj. 16. 13:55
Nem
40. f8db0709b8
2019. máj. 16. 13:55
Nem
39. 7700c510ac
2019. máj. 16. 13:49
Nem.
38. maya75
2019. máj. 16. 13:18
Nem
37. lolita2112
2019. máj. 16. 10:50
soha!
36. Bless the child
2019. máj. 15. 19:14
Sűrített paradicsomból csinálom a szószt, saját fűszerezéssel. Az alapporokat nem szeretjük
35. Mackófülű
2019. máj. 15. 19:13
Kizárt dolog. 🙂
34. birebora
2019. máj. 15. 19:09
igen
33. 184481d874
2019. máj. 15. 18:55
Nem
32. andita1
2019. máj. 15. 18:53
Nem.
31. Guruljka
2017. jan. 13. 20:33
Én ketchupnak írom, és nem használom semmihez.
(Bolognait sem főzök.)
30. eandi78
2014. jan. 6. 20:03
Finom az alapporos bolognai. Csak azt eszem meg:( Pedig van házi paradicsomszószunk is. Semmi mást nem használok hozzá csak darált húst és reszelt sajtot. Ja meg a tészta:)
Húsgombócot is csak bolti sűrített paradicsommal és paradicsomlével tudom megenni.
29. 52e9416b15
2014. jan. 6. 19:22
nem
28. 2104cc91e8
2014. jan. 6. 17:31
nem
27. grizus
2014. jan. 6. 17:11
Mi csak házilag készült ketchupot használunk.
26. Living Dead
2014. jan. 6. 14:05
Kifejezetten efféle olaszos ételekhez teszünk félre nyáron oregánós-fokhagymás-fűszeres paradicsomszószt.
25. 4fbd4b2862
2014. jan. 6. 13:12
Nem.
24. SzánI.
2014. jan. 4. 18:55
A ketchup nagyon jó a szószba, de mégjobb a sűrített paradicsom.
23. CsillagTM
2014. jan. 4. 18:18
persze. bármit tehetsz bele: én ketchupot, összevagdalt paradicsomot raktam bele tegnap, meg tonhalkonzervet :D máskor kukoricát pl., de van, h gombát, mozzarellát, borsót, egyebet teszek bele.
22. gevi1931
2014. jan. 4. 18:17
Soha nem veszek alapport, piritott húsra,fokgymát, oregánot, kakukkfüvet, paradicsomkonzervet,só. borsot,kevés ketchopot.
21. simple
2014. jan. 4. 18:17
Nem. Minek? Eleve paradicsomszósz az alapja.
20. Cilumiluci
2014. jan. 4. 18:14
nem
19. béengé
2014. jan. 4. 18:09
Szerintem finom az alappor,mi mindig abból csináljuk,csak most azért lett ízetlen,mert túl sok víz ment bele. Próbálkozz még vele,mert nem rossz :)
18. Macskanita (válaszként erre: 17. - 25800e2d09)
2014. jan. 4. 18:07
:-D
17. 25800e2d09 (válaszként erre: 14. - Macskanita)
2014. jan. 4. 18:03
amikor pirítod a husit dobj bele 2-3 gerezd fokhagymát összetörve, borsot és a sűrített paradicsomot, kis extra kakukkfű, oregánó ízlés szerint, kevesebb vizet tegyél a porhoz és tádáá máris lesz íze :)
16. zebracsikó (válaszként erre: 14. - Macskanita)
2014. jan. 4. 18:02
ha nem jól méred ki hozzá a vizet, persze, hogy ízetlen, amúgy egyáltalán nem az! :)
15. szikmár
2014. jan. 4. 18:00
Nem. Viszont paradicsomot összevágva, igen :) Sőt sárgarépát és fokhagymát is teszek bele az oregánóról nem is beszélve + 3 szem szegfűszeget ;)