Temu visszatérítés-visszaküldés nélkül tapasztalatok? (tudásbázis)
Le tudnád részletesen írni mit és hogy csináljak,mert nekem most sem adta ki.
Most ismét visszaküldést adott ki,de azt tudod törölni,töröltem ismét.
Többször is rendeltem. Úgy van, ahogy mondod: van, ami nagyon jó, van, ami semmit sem ér.
Visszatérítést többször is kaptam, de legutóbb már inkább pénzben kértem, és azt nem adta a rendszer. Chateltem is velük, de ugye a személyes ügyfélszolgálatos is translate-tel fordított, így nehéz bármire jutni. :/ A vége az lett, hogy kreditet írtak jóvá, hiába kértem bankszámlára.
Nagyon ritkán szoktam rendelni bárhonnan is.
Kiváncsi lennék, hogy és meddig éri meg nekik?
Az egyik szomszédasszonyom és a kollégáim rendszeresen rendelnek a temuról. Van ami jó, van ami nem. Lutri.
1 x rendeltem bőrtáskát, ami nem volt bőr, fürdőszobába kilépőt, ami szintén átveres, hagytam a francba, tanulópénz.
Egyébként csomagolás nélkül is visszaveszik, ha így becsomagolod és küldöd vissza.
Többet sosem rendelek.
Eddig kètszer katuk vissza.
Rányomtam,hogy hibás,rossz a mèret ès azonnal jött a kredit.
Másodszor elveszett a csomagunk.
18 ezret fizettünk akciósan,de a teljes ár 26 ezer volt. Kreditben kèrtük azonnal meg is kaptuk mèghozzá a teljes árat. 2 napra rá a csomagot is.
Egyszer sem kellett visszaküldenünk semmit.
Sziasztok! Most rendeltem először a Temuról, nagyon elvette a kedvem az újabb rendeléstől.
Ugyanis a telefontok deformált,a másik repedten érkezett,és a műanyag Karácsonyfa sajnos minőségen aluli használhatatlan letörve az ágak.
Jeleztem a Temunak,hogy visszatérítést kérek.
Adtak egy kódot,menjek ela legközelebbi paketába és adjam fel a csomagot.
Sajnos a legközelebbi Paketa 25 km van,mivel vidéki vagyok.
Az összeg ami ezért a termékekért visszajárna az 2500 ft.
Sok helyen olvastam ,hogy az ilyen kis összegeknél nem kell visszaküldeni, az árut anélkül visszatérítik az árát.
Nekem ezt nem ajánlotta fel a Temu.
Sajnos az eredeti csomagolás sincsen meg így semmiképpen nem tudnám visszaküldeni,ha valahogy eljutatnám a legközelebbi Paketához( 25 km-re).
Valakinek volt már valami tapasztalata,hogy tudnám mégis visszakapni az árát anélkül,hogy visszaküldeném?
Nem nagy összeg, de sajnos ezek a dolgokat nem tudom felhasználni,és visszaküldeni sem tudom a az eredeti csomagolás nélkül(ami már nincs meg).
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Lélekvándorlás..valamint emberek akik visszatértek a halálból és az ott tapasztaltak ..
- Harmadik trimeszterben visszatér az elsőben lévő hormoningadozásos, hangulatváltozásos, depis időszak?Mi a tapasztalod?