Temu visszatérítés-visszaküldés nélkül tapasztalatok? (tudásbázis)
Többször is rendeltem. Úgy van, ahogy mondod: van, ami nagyon jó, van, ami semmit sem ér.
Visszatérítést többször is kaptam, de legutóbb már inkább pénzben kértem, és azt nem adta a rendszer. Chateltem is velük, de ugye a személyes ügyfélszolgálatos is translate-tel fordított, így nehéz bármire jutni. :/ A vége az lett, hogy kreditet írtak jóvá, hiába kértem bankszámlára.
Nagyon ritkán szoktam rendelni bárhonnan is.
Kiváncsi lennék, hogy és meddig éri meg nekik?
Az egyik szomszédasszonyom és a kollégáim rendszeresen rendelnek a temuról. Van ami jó, van ami nem. Lutri.
1 x rendeltem bőrtáskát, ami nem volt bőr, fürdőszobába kilépőt, ami szintén átveres, hagytam a francba, tanulópénz.
Egyébként csomagolás nélkül is visszaveszik, ha így becsomagolod és küldöd vissza.
Többet sosem rendelek.
Eddig kètszer katuk vissza.
Rányomtam,hogy hibás,rossz a mèret ès azonnal jött a kredit.
Másodszor elveszett a csomagunk.
18 ezret fizettünk akciósan,de a teljes ár 26 ezer volt. Kreditben kèrtük azonnal meg is kaptuk mèghozzá a teljes árat. 2 napra rá a csomagot is.
Egyszer sem kellett visszaküldenünk semmit.
Sziasztok! Most rendeltem először a Temuról, nagyon elvette a kedvem az újabb rendeléstől.
Ugyanis a telefontok deformált,a másik repedten érkezett,és a műanyag Karácsonyfa sajnos minőségen aluli használhatatlan letörve az ágak.
Jeleztem a Temunak,hogy visszatérítést kérek.
Adtak egy kódot,menjek ela legközelebbi paketába és adjam fel a csomagot.
Sajnos a legközelebbi Paketa 25 km van,mivel vidéki vagyok.
Az összeg ami ezért a termékekért visszajárna az 2500 ft.
Sok helyen olvastam ,hogy az ilyen kis összegeknél nem kell visszaküldeni, az árut anélkül visszatérítik az árát.
Nekem ezt nem ajánlotta fel a Temu.
Sajnos az eredeti csomagolás sincsen meg így semmiképpen nem tudnám visszaküldeni,ha valahogy eljutatnám a legközelebbi Paketához( 25 km-re).
Valakinek volt már valami tapasztalata,hogy tudnám mégis visszakapni az árát anélkül,hogy visszaküldeném?
Nem nagy összeg, de sajnos ezek a dolgokat nem tudom felhasználni,és visszaküldeni sem tudom a az eredeti csomagolás nélkül(ami már nincs meg).
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Lélekvándorlás..valamint emberek akik visszatértek a halálból és az ott tapasztaltak ..
- Harmadik trimeszterben visszatér az elsőben lévő hormoningadozásos, hangulatváltozásos, depis időszak?Mi a tapasztalod?