Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Temu visszatérítés-visszaküldés nélkül tapasztalatok? fórum

Temu visszatérítés-visszaküldés nélkül tapasztalatok? (tudásbázis)

tegnap 21:44
Minden online rendelésnel benne van a pakliban h szart kapsz, itt is így van. Véleményeket ajánlott mindig megnézni
15. Violet18 (válaszként erre: 13. - Irénke2)
tegnap 21:41
Furcsa, kellene engednie. Mikor chat részhez érsz te választod ki h mit szeretnél.
14. Sirga (válaszként erre: 9. - Birebora)
tegnap 15:30

Többször is rendeltem. Úgy van, ahogy mondod: van, ami nagyon jó, van, ami semmit sem ér.

Visszatérítést többször is kaptam, de legutóbb már inkább pénzben kértem, és azt nem adta a rendszer. Chateltem is velük, de ugye a személyes ügyfélszolgálatos is translate-tel fordított, így nehéz bármire jutni. :/ A vége az lett, hogy kreditet írtak jóvá, hiába kértem bankszámlára.

13. Irénke2 (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 14:05
Nem adja ki nekem,azt az opciót,hogy visszatérítés visszaküldés nélkül.Miért?Mit csinálok rosszul??
12. Irénke2 (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 14:03
Most ismét próbáltam,de nekem csak azt adja ki " visszatérítés visszaküldéssel.
11. Irénke2 (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 14:02
Már töröltem is a visszaküldést.
10. Irénke2 (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 14:01
A visszaküldést még ma tudom törölni,van egy olyan lehetőség.
tegnap 13:59

Nagyon ritkán szoktam rendelni bárhonnan is.

Kiváncsi lennék, hogy és meddig éri meg nekik?

Az egyik szomszédasszonyom és a kollégáim rendszeresen rendelnek a temuról. Van ami jó, van ami nem. Lutri.

8. Irénke2 (válaszként erre: 6. - Enissa)
tegnap 13:59
Kérdeztem az ügyfélszolgálatot ,nem veszik vissza csomagolás nélkül,mert a csomagoláson lévő kód kell,amikor visszaküldöd azt ellenőrzik és csak úgy adják vissza a pénzt,ha megfelelő a kód( azt küldted vissza amit ők küldtek és nem mást)
7. Irénke2 (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 13:56
Nem ajánlotta fel, azonnal azt ajánlotta fel,hogy visszatérítés,visszaküldéssel.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Irénke2)
tegnap 13:54

1 x rendeltem bőrtáskát, ami nem volt bőr, fürdőszobába kilépőt, ami szintén átveres, hagytam a francba, tanulópénz.

Egyébként csomagolás nélkül is visszaveszik, ha így becsomagolod és küldöd vissza.

Többet sosem rendelek.

5. Ghost👻 (válaszként erre: 4. - Violet18)
tegnap 13:54
Minden hónapban rendelünk,ezèrt kèrem kreditben.
4. Violet18 (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
tegnap 13:52
Barátnőm pénzben kérte nem kreditben, 4 nap alatt visszakapta
tegnap 13:51
Felajánlotta, csak nem figyeltél. Van olyan opció h nem küldöd vissza, csak a pénzt kéred. Azt már nem tudom h tudod e módosítani, mert sosem volt eddig gondom 🤷‍♀️
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Irénke2)
tegnap 13:50

Eddig kètszer katuk vissza.

Rányomtam,hogy hibás,rossz a mèret ès azonnal jött a kredit.

Másodszor elveszett a csomagunk.

18 ezret fizettünk akciósan,de a teljes ár 26 ezer volt. Kreditben kèrtük azonnal meg is kaptuk mèghozzá a teljes árat. 2 napra rá a csomagot is.

Egyszer sem kellett visszaküldenünk semmit.

tegnap 13:46

Sziasztok! Most rendeltem először a Temuról, nagyon elvette a kedvem az újabb rendeléstől.

Ugyanis a telefontok deformált,a másik repedten érkezett,és a műanyag Karácsonyfa sajnos minőségen aluli használhatatlan letörve az ágak.

Jeleztem a Temunak,hogy visszatérítést kérek.

Adtak egy kódot,menjek ela legközelebbi paketába és adjam fel a csomagot.

Sajnos a legközelebbi Paketa 25 km van,mivel vidéki vagyok.

Az összeg ami ezért a termékekért visszajárna az 2500 ft.

Sok helyen olvastam ,hogy az ilyen kis összegeknél nem kell visszaküldeni, az árut anélkül visszatérítik az árát.

Nekem ezt nem ajánlotta fel a Temu.

Sajnos az eredeti csomagolás sincsen meg így semmiképpen nem tudnám visszaküldeni,ha valahogy eljutatnám a legközelebbi Paketához( 25 km-re).

Valakinek volt már valami tapasztalata,hogy tudnám mégis visszakapni az árát anélkül,hogy visszaküldeném?

Nem nagy összeg, de sajnos ezek a dolgokat nem tudom felhasználni,és visszaküldeni sem tudom a az eredeti csomagolás nélkül(ami már nincs meg).

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook