Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján? (beszélgetés)
Természetesen szíved joga majmolásnak gondolni. Én úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy ha egy rövid pillanatra szebbé tesszük bárki napját, mindegy honnan származik az ötlet, szebb lett, és a szebben van a lényeg.
Azt írtad egy holtfáradt pasi, én úgy gondolom, egy elfásult kapcsolat, ahol verheted a melled, Te kezeled a kasszát, te vagy az irányító.
Pontosan azért, mert fáradt lehetne feldobni a hangulatát apró figyelmességgel. Persze nem úgy, hogy a nap többi napán meg kussolni kell neki, hanem mert érző emberekből vagyunk, és úgy gondolom hazudik, aki azt mondja, hogy nem örül a legapróbb figyelmességnek is, vagy lelkileg teljesen sivár, kiégett.
Kár, mert tényleg apró örömök, figyelmességek teszik szebbé a napjainkat.
Bacon van itthon!
Köszi! :D
:DDD nem fogom megenni egyszerre az egészet, de tény, hogy vàrva várt!
Ja, a vacsora is... akik azt írtuk, hogy vacsi lesz, abból is ki lehetne magyarázni, hogy évközben nem is eszünk meg nem is főzünk, hahaha!
A sajtszivecskédről :)
Eszméletlen ötlet, egy nemvalentinnapon bevetem én is, köszi :)
(A mai napra már nem fog összejönni, nincs itthon éppen sajt :D )
Olyan izé dolog, hogy az embernek magyarázkodni kell a fanyalgóknak, hogy de nem csak ezen a napon kapok ám apró ajándékot, hanem máskor is ám!!!! .....
Szerintem ne magyarázkodjunk :D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi történt életed legszebb Valentin napján?:)
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem